AKTUELNO

Bilo joj je veoma neprijatno.

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković i Andrijana Radonjić jutros su tokom rada u farbici prečešljale sva bitna dešavanja iz "Zadruge", a tom prilikom podelile su i one informacije koje ostali nisu znali. S tim u vezi, Matora se osvrnula na odnos Jelene Krunić i Nemanje Đerića Đeksona, kao i njihov odnos, koji je lično ona videla.

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' si videla juče, Sanja, kad smo išli do ostave? Kad sam ti rekla da mi je bilo neprijatno. Nisi primetila kako su se njih dvoje j*bali u krevetu? - upitala je Jovana Sanju koja tada nije obraćala pažnju na strastvenu akciju svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je neprijatno, znaš kako! Još ti kažem kako mi je neprijatno, ti me iskulirala. Bilo je rokanje, brate - objašnjavala je Matora.

Njene koleginice interesovalo je u kakvom su sad odnosu Jelena i Đekson, budući da jutjuberka ima dečka, te je Matora iznela svoje viđenje situacije.

- Ništa, rekla je da će priznati da je sa Đeksonom. Meni je fer da, ako joj se sviđa, ustane, obrati se toj osobi i kaže šta se dešava - rekla je Matora.

D. T.

#Jelena Krunić

#Jovana Tomić Matora

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'