AKTUELNO

Haos!

Milan Milošević podigao je Slađu Poršelinu kako bi prokomentarisala odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo, kao i aktuelna dešavanja između njih dve.

Slađo, kako komentarišeš to što je njen otac rekao da će je voditi na adresu Lakića, Lepog Miće i tebe i teraće je da klekne i da vam ljubi ruke - pitao je Milan.
Nema potrebe gospodine, pozdrav za porodicu Šparavalo. Mene ne zanima šta ovi ovde ljudi kažu, ni Bojana, a ni Anđela kada je sa njom u vezi. Bebica je izneo kakva je to porodica, ne mislim da se bave lažima nikakvim, verujem da se raspituju o Bojani. Ja mislim da su u pravu, neću da tvrdim. Ništa ti ne verujem, a Bojana je jako agresivna devojka.. - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si rekla da kaže Heleni da kaže tvojoj majci - pitao je Milan.
Da je volim...Da se javi mojoj mami, da joj kaže da je puno volim i da sam se stvarno zaljubila - rekla je Anđela.
Rekla si da si se zavozala u rijalitiju...Evo, Sneža je stajala pored tebe - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla da sam se zavozala. Ja sam rekla: "Helena prenesi mojoj mami da je jako puno volim, da za ujaka ono što sam pričala i sve ono, da nisam bila svesna kamera" - rekla je Anđela.
Ti si mene slagala u sekundi sada - rekao je Milan.
Zašto nisi rekla Bojani da si poslala poruku preko Helene?! Bojana to ne zna - rekla je Kačavenda.
Ja razumem i ljubav i sve, ali šta vam ovo treba sve?! Pljuni ti mene u usta ako se ona ne sprda s Bojanom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je Bojani ispričala životnu priču, ona mirno sedi i ćuti i veruje da oni lažu - rekao je Milan.
Postoji moj dosije gde sam ja odrasla, ja sam ostavila kontakt. Može da se ode u tu ustanovu, zove se "Dr Milan Pavlović", ja sam imala inostranu stipendiju, bila sam jako dobar đak i student. O meni ne postoji da sam koristila alkohol i nedozvoljene supstance. Ja sam čista, ne postoji nigde...Ja smatram da Anđela za Sarajevo nije slagala i to što je pričala, smatram da je istina - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sada pažljivo slušala. U isto vreme dok je Milan izgovarao ovu rečenicu, uporedo je Sneža izgovorila istu rečenicu - rekla je Lejdi Di.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs