AKTUELNO

Mlada pevačica Jovana Cvijanović prodrmala je srpsku estradu kada je u rijalitiju "Elita" obelodanila da je bila u vezi s MC Stojanom, kog je optužila da je biseksualac, te da je imao "čudne zahteve u krevetu", a potom i da je imala aferu s oženjenim pevačem Peđom Medenicom. Međutim, tu se nije zaustavila.

Jovana je priznala da je takođe imala romansu s oženjenim košarkašem Barselone Nikolom Kalinićem, a rano jutros je, tokom "Igre istine" u "Eliti", otkrila da je na spisku svojih ljubavnika imala i nekoliko srpskih fudbalera, od kojih je izdvojila Andriju Živkovića, koji igra za grčki Paok.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pozvali smo njenu sestru Ivanu Cvijanović, koja nam je potvrdila Jovanina svedočenja u "Eliti".

Ono što ja znam jeste da su se Kalinić i Jovana samo dopisivali preko Instagram profila, ona nema ni njegov kontakt telefon. Čula sam šta je pričala u "Eliti", ja sam ostala šokirana zbog te izjave, jer nisam znala da su se viđali dva meseca i imali seks, to meni nije rekla, niti sam ja za to znala. Nisam znala da je ikada išta imala sa njim, znam da je bilo dopisivanja, da je rekla:"Pa, i ne dopada mi se nešto". On je nju prvi kontaktirao, poslao joj je poruku neku vezano za njen fizički izgled, da je zgodna, lepa... - prisetila se Jovanina sestra, koja je takođe ukazala na to da je Kalinić time što je brže-bolje izbrisao svoj nalog na Instagramu nakon što je pukla bruka i sve se saznalo, zapravo potvrdio da je Jovana govorila istinu.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

Ja sam ga izbacila iz njenih prijatelja sa Instagrama, mislila sam da ga nećete naći, ali uspeli ste, bili ste brži. To sam uradila da ne bi dalje išla priča, ali... Video sam da je brže-bolje ugasio svoj profil. To je bezveze uradio, nije trebalo da gasi, jer ovako je potvrdio da je ona pričala istinu. Trebalo je da demantuje i kaže svoju istinu, šta je bilo, a ne da beži. Ovo što je uradio, to je potvrda da je imao nešto sa njom.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; INSTAGRAM.COM, @NIKOLA_KALINA; PIXABAY.COM

Pitali smo je i da li je istina da je njena sestra bila s Andrijom Živkovićem.

Za Andriju znam, znam da su bili zajedno. On je mlad, slobodan dečko tada bio. Čuli su se, imao je vezu on ranije s jednom Lozničankom ovde. Viđali su se, nešto kratko je to trajalo, ništa preterano, ali tačno je. Viđali su se 2021. godine. Dugo su se dopisivali, čuli se i preko videa... Nudio joj je avionske karte da ide u Grčku, u Solun. Nije htela, pa je on dolazio za Beograd. Viđali su se i u Beogradu i u Nišu - priznala je Ivana.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

Andrija je, inače, poslednjeg dana 2023. godine verio svoju trudnu izabranicu, a Jovanina sestra kaže da je tada, dok se viđao s njenom sestrom, bio slobodan.

Nije tada bio sa tom devojkom sa kojom se sada verio, tada je bio potpuno slobodan. Posle prekida s Jovanom našao je devojku s kojom se sada verio - rekla je ona za Pink.rs.

Kalina mi nije rekao da ima ženu

Šta je Jovana ispričala o aferi sa oženjenim Kalinićem? - Upoznala sam ga preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, tad je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale. Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo. Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet. Nekoliko puta smo bili intimni. Dva meseca je to trajalo. Nisam želela da budem kombinacija. Sve se svodilo na naše kratko viđanje

Autor: Pink.rs