AKTUELNO

Učesnici "Elite" danas su birali najveće izdajice među sobom, a svoj sud su, kao i uvek, dali i gledaoci, u anketi našeg portala.

Ubedljivo najveći broj glasova gledalaca dobila je Anđela Šparavalo, kojoj gledaoci, pre svega, zameraju izdaju sopstvene porodice i roditeljima, o kojima je iznela brojne detalje i kontroverze - istinite ili lažne, pokazaće vreme. Takođe, neki smatraju i da je izdala svoju partnerku Bojanu Pavlović tako što je krišom nastavila da komunicira sa bivšom drugaricom Slađom Poršelinom, s kojom Bojana nije dobra.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na drugom mestu odlukom gledalaca našla se Aneli Ahmić, kojoj mnogi zameraju izdaju Marka Janjuševića Janjuša, po njegovom kratkom odsustvu iz "Elite", kada je sa majkom razgovarala o "famoznom" Alenu i zbližila se sa Munjom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na trećem mestu našla se Anita Stanojlović, koja je izdala Matoru tokom bračne zajednice, kada se dopisivala sa Mateom Car, a pojedini smatraju izdajom i to što je u Beloj kući, gde živi sa Matorom pod istim krovom, stupila u vezu s njenim ljutim protivnikom Anđelom Rankovićem.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: pink.rs