AKTUELNO

Ukućanka koja je bila u pripitom stanju, pokušala je da kaže nešto što bi razotkrilo sve što se u toku večeri dogodilo.

U toku večeri situacija je bila napeta, upravo zbog svega što se desilo sa Kristinom Kockar i Filipom Đukićem u hotelu. Niko nije ostao imun na ovo, a čak ni Luna Đogani koja je, pored svega, želela da joj pruži maksimalnu podršku. Ona je, takođe, savetovala Slobu Radanovića da uvek bude tu za nju i zaštiti je koliko god je to u njegovoj moći.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja kad ti nešto zamerim, to je samo moj trenutak nezrelosti. Ja sam apsolutno za to da treba da staneš u njenu zaštitu i to je to. Trebao si da kažeš da je ne napadaju ako nemaju argumente za to. A što se mene tiče, ja sve što kažem to i mislim i sve što ti zamerim to je samo moja nezrelost, ti mi samo kaži dve lepe reči i ja ću da se smirim. A ona se samo pravi da je jaka, nije ona uopšte jaka, mnogo joj je teško i ja razumem, kome ne bi bilo. - rekla je Luna.

Dok je Luna sve to pričala Slobi, došla je Kija, koja je popila koju čašicu više. Luna joj je rekla da upravo pričaju o njoj i ukazala joj da na njih može uvek da računa i da će je u svemu podržati.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kija je u tom stanju rekla da će otići iz kazina , jer je svi pitaju za FIlipa, a onda je poželela da Slobodanu kaže nešto nasamo, pa se luna sklonila.

Sasvim neočekivano, Kristina je pokušala da mu objasni situaciju oko njenog i Filipovog snimka, međutim, Sloba isprva nije shvatio šta je tačno želela da mu kaže.

On je...ja nisam mogla....I onda se desilo... Da li me razumeš? On je rekao da je zaljubljen u mene, ja nisam mogla da mu pružim to i desilo se šta se desilo. I to je bila cela priča oko snimka - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je ovo izgovorila, Sloba je shvatio da je reč o Filipu Đukiću i svestan da su kamere snimile sve što je izgovorila, upozorio je da je pijana i da bi najbolje bilo da ide na spavanje.

Nema sumnje da će se Marija Ana Smiljanić, sa kojom se Filip pomirio, biti šokirana kada bude saznala da je njen dragi, zapravo, zaljubljen u Kiju, a šta je sve Kristina ispričala pogledajte u snimku:

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'