AKTUELNO

Pojedini takmičari su nakon emisije nasmejali širi auditorijum.

Iako pojedine ukućane nisu uspeli da ubede da se te noći među njima ništa nije dogodilo, Miki Đuričić i Milan Milošević odlučili su da odu u hotel i urade nešto čega se niko nije setio.

Naime, njih dvojica su pokušali da u potpunosti odglume situaciju između Kristine Kockar i Filipa Đukića, kako bi mnogima pojasnili zašto oni sumnjaju u njihov odnos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan I Miki legli su u krevet i pokrili se prekrivačem, a onda je Miki do detalja ispričao šta mu je najviše privuklo pažnju.

Ona kreće, on ostaje, posle tog gužvanja. Ona se okreće, uzima jastuk i baca ga njemu! Dok su oni tu ću,ću,ću i šta radi zaljubljena žena? Baca jastuk dok u sebi misli: ,,Jao, đavole"!

Foto: Zadruga - RTV Pink

U tom slučaju, Milan Milošević je bio u ulozi Filipa, a Miki Đuričić u ulozi Kije. Miki je, takođe bio u kupatilu, a ono što je uradio učinio je da kamere ponovo počnu da se pomeraju onako kako je i dok su Filip i Kija bili zaključani unutra.

Tada je Miki priznao da je gurao zid i da je to bilo sasvim dovoljno da cela situacija ugleda svetlost dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li su Mikijeve trvdnje tačne i da li je ovim putem u potpunosti dokazao da su Filip i Kija bili u prisnim odnosima dok su navodno prali veš u kupatilu, procenite sami. Video - klip možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'