AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanih priloga u kom smo imali prilike da vidimo rekapitulaciju svađa Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je upravo Janjuš, koji je na samom početku progovorio o detaljima trenutnog odnosa sa Aneli.

Kako si ovih dana - pitao je Darko.
Šta da ti kažem, malo mi nekad bude bolje, malo onako, promenljivo. Borim se koliko mogu. Teško je. Šta ćeš?! Nije da je sjajno, ne može da bude sjajno, ali okej - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

I ove stvari o kojima razmišljaš ovih dana nisu negde najprijatnije za razgovor. Imaš neke konflikte na različitim stranama. Šta se dešava sa tobom i Aneli - pitao je Darko.
I dalje nemamo komunikaciju i ništa se ne dešava...Da mi priđe, ne bih odreagovao burno, a opet mi je teško jer znam da mi je blizu, a da mi ne razgovaramo.Teško je ovde funkcionisati da ne pričaš sa nekim, da održiš ti da ne progovoriš sa nekim, a ne pogotovo ona i ja - rekao je Janjuš.
Da li se tražite ti i ona - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iskreno ne tražim, ali nisam uhvatio nešto specijalno, možda jednom. Gledam, tu sedim na garnituri, pa mi je direktno ispred, mada je generalno i pogledam. Ja bih voleo da je drugačije u našem odnosu, ali eto...Sada da sam se pravio da je sve okej i ne bih u ovoj lošoj situaciji u kojoj se nalazim, ne bi bilo okej, prirodno i održivo. Bilo bi veštački - rekao je Janjuš.
Šta je ono što ti želiš - pitao je Darko.
Prema njoj?! Voleo bih da se ništa od ovoga nije desilo i ovo oko čega smo se posvađali. Šta god da ja kažem, ne verujem ja u to, niti iko može verovati. Meni je jako teško da sam sam ovde, prosto mi je uveče baš teško. Imali smo našu starletu koja je upoznala košarkaša. Ona zatrudni sa njim, on joj ponudi milion dolara da prekine trudnoću. Sada imaju troje dece. Šta god da je ona radila, može se promeniti. Radila je, pa šta ako je radila?! Generalno sam bio ljut i razočaran u neke stvari. Značilo bi mi, iskreno da ti kažem, da neko legne pored mene. Mislim o njoj, ne o nekome drugome. Ne moraš ništa imati, mislim da bi to bilo sasvim dovoljno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio vrlo ljut na nju kada si ušao, međutim, kako prolazi vreme i ti stvaraš širu sliku, mnogi su primetili da si postao uviđajniji. Video si da ona ima borbe neke - rekao je Darko.
Ja sam razuman čovek, razumem te stvari, pogotovo kada su deca u pitanju. Osetljiv sam na to sa decom, samo sam se iznervirao za jednu situaciju. S druge strane sam gledao da je tužna, tužna je bila tu noć. Posle su me ispričali o čemu se radi i taj dan kada nije bila tu, razmišljaš: "Je**te, da nije zbog mene nešto" - rekao je Janjuš.
Kako komentarišeš ophođenje drugih učesnika prema njoj, od kako si ti promenio svoj stav prema njoj - pitao je Darko.
Nema tu puno ljudi osim Miljane. Milena Kačavenda je bez ijedne greške, ja bih rekao da nije u pravu ili da jeste. Nije ona ništa strašno nju uvredila, čak je i imala poštovanja zbog mene kada smo bili u odnosu.

Foto: Pink.rs

Kako komentarišeš Munjeza - pitao je voditelj.
Taj čovek (Munjez) mi je na poslednjem mestu mojih problema, ali je opet pokušao da mi budalaštinama vređa inteligenciju. Kao što Aneli kaže: "Ja sam htela da te isprovocira napolju sa tim". Ima tu svakakvih petljanja, raznih struja, pa vađenja...I da budu i da ne budu sada, ne intresuju me, pogotovo on - rekao je Janjuš.
Uroš je ispao veliki car kada je poželeo da uradi zadatak za tebe, uskoro će vam i stići ta nagrada. Kako ti Uroš deluje - pitao je Darko.
Ja znam da on mene gotivi, a i ja njega, ne radi se o tome. Malo me kad počne da mi pravi one tužne, meni ne treba tužno! Daj mi svađe s nekim, pa da te branim...Tako sam mu objasnio, jer će meni više značiti. Jedva čekam, to će biti moje kuče, neće biti ničije kuče...Zvaće se ili Jaško ili Jaki - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš odnos Mione i Ša - pitao je Darko.
Ne možeš mu dopreti do glave. On će sa ovime oprati sve moguće bivše devojke za koje ne kažem da su sjajne. Ovo je baš onako, ne znam...Ako ne ide, ćuti. Kako se, kad se posvađaš, skloniš i odeš da sedneš - rekao je Janjuš.
Da li je samo on problematičan u tom odnosu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da radi, ne mogu da ga razumem u tim situacijama - rekao je košarkaš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.