AKTUELNO

Neviđeni haos u najavi!

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' raspalio je rafalnu paljbu po Aneli Ahmić, nakon što je upitan da prokomentariše uvrede koje je uputila na njegov račun i njen odnos s Majom u rijalitiju ''Elita''.

- Vidim da priča mnoge ružne reči od mene, ona je muža zaboravila posle 15 dana u "Eliti" sa Janjušem. Ima koeficijent inteligencije veličine cipele, broj 25. Ona pokušava da kopira Maju, nije uspela, a Maja je tamo pojede za doručak... Nije ona moj tip, nije ona za mene, imam mnogo lepše i mlađe curice. Aneli je Majin fan i dalje...Čujem se s vremena na vreme sa Stanijom, ja je uvek podržavam, kao i ona moju Maju. Mi smo čuli samo jednu stranu od Aneli, a čuli smo da će se oglasiti prijatelj koji će da kaže istinu o svemu. Janjuš je imao simpatije prema Aneli, ali je ona njega pikirala. Ona je odmah tu našla neki prostor - rekao je Majin otac pred premijernim kamerama, a povodom svega ovoga što je izrekao za Pink.rs oglasila se Anelina sestra Sita Ahmić, koja nije štedela reči.

Foto: Pink.rs, E-Stock

- Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Pa na primer ovaj šta je otac, ne znam ni ja, tako bar kažu, ali ne može mi se sastaviti s glavom da otac podržava psihotično ponašanje i seksualne aktivnosti, te menjanje partnera u onoj količinu... Silikone u zadnjici, te izmenu ličnog opisa, nagovara vlastito dete da napada i vređa ljude zato se čudim da je otac. Ni za šta drugo, inače fizički su bili identični, jasno je da je on otac. E pa da poručim toj ''plinskoj boci naopako'' da mu je bolje da se skoncentriše na neki posao i zaposli se na primer u pekari i slično, a ne da glumi lažnog pijanog bogataša, već da plati garderobu ženi u butiku gde na dug kupuju zajedno i sada je za Novu godinu uzeo dva džaka i nije platio, ostatak je takođe poznat javnosti o njegovim dugovima... Nemoj da me vuče za jezik - poručila je Sita Takiju.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Autor: Pink.rs