AKTUELNO

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno uživa na Maldivima sa decom, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom, a mnoge je oduševila izvajanim telom.

Jelisaveta je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a onda u prvom planu su bili trbušnjaci.

Njena koleginica Aleksnadra Tomić se među prvima oglasila, kako bi pohvalila Jelisavetu.

Foto: Instagram.com

"Opa prešla si sa 6 pack na 12 pack", napisala je supruga Andrije Miloševića.

Ona je inače ranije pokazala koliko se muči i koliko truda ulaže da bi izgledala onako kako izgleda.

- Kažu mi ljudi: "Lako je tebi, ne moraš da treniraš, ti si ceo život takva", a ovo sam zapravo ja tokom celog života - napisala je supruga košarkaša Miloša Teodosića u opisu, a ranije je za "Stori" rekla kako vaspitava decu.

Foto: Instagram.com

- Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto "ne", ali objasnim zašto je "ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - istaka je glumica,, a potom otkrila da najluđi provod ima sa ćerkicom, sa kojom s odlično slaže.

- Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde... Ja uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: "Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?!", "Hoćemo, mama!". Ložim je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. Ustvari, ja sebe zabavljam, biće da je to - rekla je ona kroz smeh.

Autor: Pink.rs