AKTUELNO

Đorđe David bio je učesnik lančanog sudara u Severnoj Makedoniji, kada je pokosio ženu (49) koja je preminula.

Teška saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 20 časova u Severnoj Makedoniji. Roker je lakše povređen, ugrivan je, i u bolnici u Kumanovu su mu zašili ruku. Kako se saznaje, Đorđe do petka mora da bude u Skoplju, a tog dana će sud odlučiti o njegovoj sudbini. Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje, posle čega će sud odlučiti da li će goniti pevača. Njemu je ograničeno kretanje i do odluke suda će biti smešten u hotelu.

Foto: TANJUG/ TANJA VALIĆ/PIXABAY.COM/MUP/Pink.rs/Z. Veljković

Podsetimo, Đorđe se oglasio za medije i otkrio šta se dešavalo.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je Đorđe i dodao da još ne može da dođe sebi.

Autor: Pink.rs