AKTUELNO

Žao im je njegovih roditelja!

Gosti Dušice Jakovljević večeras su prijatelji Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić, koji su tu kako bi pružili podršku ovim zadrugarima, ali u isto vreme i kritikovali njihove poteze. Andrej i Marko, Filipovi drugari, nisu baš zadovoljni njegovim ponašanjem, pogotovo otkako je u Zadrugu ušla Marija Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista ne znam, ja ne znam koliko će njihova veza opstati. Ona traje, ali koliko će trajati ne znam. Sve do ovog saznanja što je uradila je bilo okej. Meni je okej što je on ušao da se razdvoje, a sad se vraćaju na staro. Po meni nije trebalo ona da uđe, jer on sad ne zna gde bije. Oni su navika, između njih je neka strast više nego ljubav. Realno, u početku je ona njemu više praštala nego on njoj, a sad se obrnulo. Prešao je preko stvari preko kojih drugi ne bi. Ja mislim da on nju više voli, iskreno. Oni budu zajedno, posvađaju se pa pet dana nisu zajedno, pa opet. Svašta se dešavalo. Meni je najviše žao Filipovih roditelja, oni nedužni ispaštaju - rekao je njegov drug.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se trudili da izbegnu pitanje odnosa Kije Kockar i Filipa, ali su izričiti u tome da njih dvoje ne treba da budu zajedno:

Njegov odabir, s kim god da bude... Ovo dvoje (Filip i Marija Ana) meni ne funkcionišu, nismo za tu vezu. Meni je to nenormalno. Biti u vezi sa nekim a da teraš inat, to je nezrelo, oboje su nezreli.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRAVILA SU TU DA SE KRŠE! Veliki šef ZAPRETIO KAZNOM, zadrugari nisu mogli da se SASTAVE! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Prijatelji

#Rijaliti Zadruga

'