AKTUELNO

Đorđe David je izbegavao odlazak na put!

Poznati muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. U nesreći je tragično nastradala jedna žena iz Severne Makedonije, a rok muzičar je potvrdio svoje učešće u saobraćajki i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

Foto: PINK.RS/UNIVERZUM HD MEDIA/N.M./Pink.rs/Z. Veljković

Đorđe nije želeo ni da kreće na put, jer je osećao da će se nešto loše desiti. Izvor blizak Đorđu ispričao nam je šta se zapravo dešavalo pre nego što je krenuo na put. 

Đorđu se nikako nije išlo na put, kao da je ranije imao loš predosećaj, pričao je da je sanjao saobraćajku, nije mu bilo dobro posle tog sna, baš je sve nekako izbegavao da krene - priča izvor blizak Đorđu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Đorđe se nakon saobraćajke oglasio i otkrio šta se zapravo izdešavalo, te priznao da je kolima udario u saputnika devojke koja je učestvovala u saobraćajki.

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - otvoreno je ispričao David.

Autor: Pink.rs