AKTUELNO

Emotivno!

Dalila Dragojević, koja se nedavno vratila iz Amerike, gde je bila u poseti svom novom dečku, objavila je emotivan status na društvenoj mreži Instagram.

Naime, nakon što je zajedno sa izvesnim Markom proveli neko vreme, Dalila se vratila u Beograd i nastavila sa svojim poslom i obavezama, ali ne prestaje da misli na njega.

Jedan od najtužnijih momenata za nas, moj povratak u Beograd. Kada bih vam opisivala mislim da ne bih mogla naći prave reči kako smo se osećali u tom trenutku. Mislim da na tim aerodromima padaju najiskrenije suze, poljupci i zagrljaji.. Što zbog dolazaka, a isto tako još više zbog odlazaka... Mogu samo da kažem svim parovima koje deli daljina da im od srca želim da što pre budu uz svoje najvoljenije, a da im to vreme između što pre prođe - napisala je Dalila, a na fotografiji se vidi da su im oboma suzne oči.

Podsetimo, posle razvoda sa Dejanom Dragojevićem, kojeg je javno prevarila u Zadruzi sa Filipom Carem, odlučila je da zadrži prezime bivšeg muža.

Nije me sramota. Ta osoba čije prezime nosim nije mi ništa loše uradila sve do izlaska iz rijalitija, kada je počeo da priča sve one budalaštine - govorila je posle razvoda Dragojevićeva.

Foto: TikTok.com

Autor: Pink.rs