AKTUELNO

Ne propustite nedeljno popodne na Pinku!

I ove nedelje u najpopularnijoj zabavnoj emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' moći ćete da pogledate najinteresantnije i najnovije priče sa naše estrade koje će vas, kao i obično, zadržati kraj malih ekrana nekoliko sati.

Događaj koji je svakao obeležio nedelju za nama je premije filma ''Nedelja'' o životu i radu Džeja Ramadanovskog. Tim povodom, pred ekskluzivne kamere stale su Ceca Ražnatović, Tea Tairović, Mina Kostić i mnogi drugi koji su progovorili o utiscima sa premijere i legendarnom pevaču.

Foto: printscreen

Upoznaćete i Alena Selimija, dečaka koji u ovom filmskom ostvarenju glumi malog Džeja, čija će vas životna priča oduševiti i naterati vam suze na oči.

Foto: printscreen

Peđa Medenica, ekskluzivno će progovoriti o javnoj prevari sa učesnicom ''Elite'' Jovanom Cvijanović, a za ''Premijeru vikend specijal'' govoriće i glumac Andrija Milošević.

Stanija Dobrojević, poslednjih meseci ne silazi sa naslovnih strana tabloida, pa će o svemu što intrigira javnost govoriti za ovo izdanje emisije.

Foto: printscreen

U studiju kod Bojane Lazić i Tijane Price gostovaće Katarina Grujić i Ognjen Amidžić koji su nedavno objavili još jedan duet!

I to nije sve!

Foto: printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih i premijernih priča, samo u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' koja je na programu najgledanije televizijue, u nedelju, 21. januara, od 13 i 20h.

Budite u TV Pink!

Video: Promo

Autor: Pink.rs