AKTUELNO

Ponosna na naslednika!

Pevačica Dara Bubamara sa bivšim mužem Milanom Kesićem dobila je sina Kostu 2009. godine, a snimak koji je osvanuo na dečakovom profilu na Instagramu zabrinuo je sve.

Naime, Kosta, koji ima samo 15 godina, na svom storiju podelio kako vozi automobil, dok je u pozadini pojačao muziku do daske. Pevačica je objasnila da za volanom nije bio njen sin, već drug njenog Koste koji je punoletan i ima vozačku dozvolu.

Foto: Instagram.com/kosta_kesic

Pevačica je jednom prilikom, kada je on imao 13 godina, otkrila detalje o sinu, koji su iznenadili sve. Na pitanje da li svom sinu daje džeparac, Dara Bubamara iznenadila je sve i rekla da njen sin Kosta sam zarađuje i to sa samo 13 godina.

Pevačica je tada istakla da to zvuči neverovatno, ali je istina, kao i da joj je tada Kosta poslao poruku da je preko igrica uspeo da zaradi 390 dolara i da će joj staviti na karticu, a ona se zahvalila sinu na tom gestu.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom govorila kako je sina Kostu upisala u englesku školu.

Presrećna sam zbog toga, jer je jako kulturano i vaspitano dete. Žao mi je što neće da se eksponira, pa ljudi ne mogu da vide koliko je divan i pametan. On mi često kaže: „Mama, ti si meni kao drugarica”. To je taj neki fazon večite devojčice - rekla je ona za „Ekskluzivno”.

DARA PLAĆA SINU ŠKOLU 5.000 EVRA GODIŠNJE!

Pevačicin sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra. Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhinju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.

Foto: TV Pink Printscreen,TikTok.com

U cenu takođe ulazi celodnevna nastava od 08 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

Autor: pink.rs