AKTUELNO

Sigurna je da je njen bivši dragi napravio grešku!

Rijaliti koji obara sve granice gledanosti, Zadrugu, definitivno je obeležila veza Pinkove zvezde Slobodana Radanovića i Lune Đogani. Razlog za to jeste to što je pevač bio oženjen kad je pred milionskim auditorijumom započeo romansu sa blogerkom. Njegova supruga Kristina Kija Kockar bila je veoma ponižena zbog svega, a onda je i ona odlučila da im se pridruži u ovom šou programu.

Foto: TV Pink Printscreen

Od trenutka kada je Kija kročila u impresivni grad nadomak Beograda, sve oči bile su uprte u ovaj ljubavni trougao i saznali smo mnogo stvari, prisustvovali mnogim svađama i čuli mnoga mišljenja o svemu. Ni ovo veče nije bilo izuzetak jer je Kija u razgovoru sa Lepim Mićom otkrila kakav je Sloba bio dok je bio sa njom, a šta ga, po njenom mišljenju, čeka ako ostane sa Lunom:

- Sa mnom je bio mnogo bolji, pažljiviji. Sad se pravi, kod mene je bio dečko za primer. Veruj mi, dobio je... i sad se sve svodi na to. Poslednji primer ovaj. On je meni rekao ja moram da je*em, ne mogu kao četiri meseca. Sve se svodi na to. I ne samo to, nego je pojeo... i sad mora. I to će da eksplodira, znam već unapred. Nisam ja budala. Veruj mi da je pojedeno i sad nema dalje. Zato sam ja to rekla. I biće sve ovo za ništa. Ja bih najviše volela da petoro dece dobije, a neće, doći će još deset devojaka, i ona treća koju si ti pomenuo. Naravno, ne znači da mene ne boli, ali u svakom slučaju je manje zlo. On misli da će sad do kraja života, ali neće. Ja ti kažem realno, neće biti ništa od toga. Ja sam njoj rekla "ako si nesrećna, nemojte da ostajete zajedno da biste dokazali nešto meni i drugima". A veruj mi da će delom biti zbog toga. Ona je meni rekla da ne bi, ja kažem dobro. To što on sad radi nije ništa što je za mene činio. On je budala, on je pored mene imao slobodu, imao je sve da bude šmeker. Ja nikad nisam pitala gde ide, šta radi, imao je potpunu slobodu. A sa njom neće biti tako i odje*aće posao zbog nje. Da je pametan bio, sačekao bi, rastali bismo se lepo, ja ne bih bila ponižena, on bi ispao šmeker. Ona mu neće dati slobodu, je*aće mu majku i onda će on da trpi, trpi i onda će da pukne. Ja vrlo dobro znam gde sam došla i šta radim, u svakom trenutku znam šta radim - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJIH DVOJE SU JOJ KRIVI ZA SVE: Matora OSUDILA Jelenu Krunić zbog OVOG POSTUPKA! (VIDEO)

Mića se složio sa stjuardesom i dodao da će sigurno Luna i Sloba imati velike probleme, a šta su sve pričali pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'