AKTUELNO

Metež u Beloj kući!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs obavio je razgovor sa Majom Marinković, te se osvrnuo na njen sukob sa Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to što je Aneli rekla da si imala ubedljivo najviše momaka, kao i da si sasglasna sa Mensurom jer te je i on op*lio, kako ona kaže - rekao je Darko.
Upliće dečka bez razloga. Što se nje tiče, ja sam radila javno i transparentno neke stvari. Nisam jurila lovatore da mi kupuju skupe stvari i lignje. Nije mi dečko napravio dete nakon prvog odnosa. Ona je jedna obična kraljica trotoara koja se osvarila kao majka. Ona je sad žena, majka, kraljica, kako da ne. Ja sam slobodna, mogu da radim šta hoću. Mogu da budem najgora, ali je činjenioca da sam zabavna kao jedinka, ali i u nekom odnosu. Ona je ili moj fan, ili hejter. Prozivala je po društvenim mrežama moju vezu s Carem, što znači da je i tad obraćala pažnju na mene. Nisam ničija kopija - odgov odgovorila je Maja.
Majo, ti ti si sad rekla da nisi ničija kopija - kazao je Darko.
Nisam - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za Anu Korać. Maja je njena kopija, to je jasno kao dan - dodao je Mića.
Ne bih rekla. Ja sam priča za sebe, to je tako - rekla je Maja.
Aneli je rekla da je uverena da će te Alibaba(Asmin) sek*ualno iskoristiti kad izađeš - kazao je Darko.
Šta da misli žena koja je prvo veče zatrudnela sa njim? Ona koja peca oženjene muškarce, porodične prijatelje, a meni nešto govori. Teško je biti ja, ja nemam ništa s tim što mene on lajkuje po društvenim mrežama - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.