AKTUELNO

Imao šta da kaže!

U toku su Pitanja novinara. Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je postavio pitanje Marku Janjuševiću Janjušu.

Šta je tebe razočaralo kod Aneli? Alen ili nešto drugo?
Ko god da je, ja sam se zbog toga iznerivira, nisam to očekivao. Poremetilo me je mnogo sve. Ne znam ni sam kakav je bio naš susret. Meni je jako teška bila ta noć, ja sam morao da saopštim šta se sve desilo. Da ne pričamo o stvarima koje su se dešavale o stvarima koje su se dešavale. Meni je drago da se priča o tome, samo da se ne priča o drugoj situaciji. - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što je nisi pitao ko je Alen, deluje kao da si pustio nju da vidiš šta će ona da kaže ? - upitao je Darko.
Meni tada nije bilo do priče, meni je samo krivo jer sam ja njoj stavio do znanja da sam ljut. a ja sam bio u kontaktu sa njenom sestrom. Ona je znala da sam ljuti i razočaran.Ja sam nju zaštitio, mene ne zanimaju tuđi konflikti, ali kada neko komentariše ko je kriv,ko je u pravu, nema potreba da mu kaže ko je krvi,a ko nije. Meni to nije usluga, nema potrbe da iko ikoga vređa. Znamo mi kako to izgleda u rijalitiju. Ona je meni ovde bila sve - dodao je Janjuš.
A šta ti je sada? - upitao je Darko.
Možda i na sreću, možda i nažalost ništa. Mi ne možemo da budemo drugi i drugarica, partner i partnerka teško. Moram da joj kažem da ona sada mora da se bori, i da je to najbitnije s obziurom šta joj se desilo. Bili bismo mi jedno drugom podrška da je ostalo sve isto.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l imaš ti želju da se stvari poprave, ili da ona zaradi opet tvoje povrenje? - upitao je Darko.
Ne znam, stvarno ne znam. Ona je meni govorila da me voli, ali niko ne zna šta se tu zaiusta dešava. Svako drugačije voli, i svako ispoljava sve svoje loše i dobre strane. Nemoguće je da se rade stvari sa nekim a da ti ne prijaju, čim ih radiš ti prijaju. Ona neka ima u glavi šta ona misli, ja sam rekao za Maju ono što i mislim.Maja i ja smo bili bliski jednu noć i šta se desilop posle toga ništa. Je l mi treba da bežimo jedno od drugog. - dodao je Janjuš pa je nastavio da komentariše:
Mnogi pričaju sa kim ću ja biti, šta ću ja biti. Ja sam imao emocije, imam ih ali..Ne znam ni sam, nek se završi ovako bolje je - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.