AKTUELNO

Danima unazad, aktuelna učesnica "Elite" Žana Omnia Đorđević vodi žestoke ratove za crnim stolom sa Ivanom Marinkovićem, kao i sa njegovom suprugom Jelenom Ilić Marinković, u kojima ne štede reči na račun jedni drugih.

Naime, tokom jedne od današnjih svađa, pored svih uvreda, Nenad Macanović Bebica ispričao je da su Žana, Marko Marković, s kojim je u kako oni navode "vezi bez veze" i Miljana Kulić bili na nekoj vikendici, te i da je Žana, kako je rekao, previše konzumirala alkohol.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa Markom Markovićem, koji je za Pink.rs prokomentarisao ove ratove, ali i Bebicine navode, dok je za situaciju i rat Stanije Dobrojević i porodice Ahmić istakao da ne želi da komentariše.

Danima unazad, Žana Omnia ratuje sa Ivanom Marinkovićem, te tom prilikom pljušte uvrede i razne optužbe, čak je u jednom momentu Marinković istakao da mu Bobanac deluje kao indijanac. Kako gledaš na njihov rat?

- Pa kad gledam te svađe mogu samo da kažem da je jako ružno i da su mnogo teške reči koje izgovara čovek njegovih godina i da mi je presmešan kao pojava, da on kaže za nekog da je indijanac, a ima toliko ogledala u "Eliti".

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivan je udario i na njeno majčinstvo, a ti si imao priliku da upoznaš i njenu ćerku i bivšeg supruga. Šta misliš o tome?

- Totalno apsurdno da čovek udara na nečije majčinstvo, a njegovo očinstvo?! Kad je to u pitanju trebao bi da se pokrije ušima i da ćuti, sina nije video 3-4 godine i on nešto priča, bruka. Upoznao sam i Bobanca i njihovu ćerku, imam samo reči hvale i sve najlepše da kažem za njih. A od kad je Žana prošle godine izašla iz Zadruge, znam da je skoro svaki dan provodila sa ćerkom, tako da je suvišno spominjati bilo šta za njeno majčinstvo.

Foto: Foto: Dejan Milićević

Bebica je danas izneo da ste bili na vikendici svi zajedno, te je optužio Žanu da je tada izgorela od alkohola. Kako gledaš na to?

- Bebica je izgleda prolupao u rijalitiju, Miljana mu iz glave isterala pamćenje. Da, bili smo zajedno na toj vikendici i tu su bili Žanini prijatelji, najnormalnije moguće društvo, pevali smo, zezali se, družili. Apsolutno nema veze sa životom to što je izgovorio, čak mi je i smešno jer sam ipak bio tu pa znam sve.

Autor: N. Ž.