AKTUELNO

Već par dana unazad, aktuelne učesnice "Elite" Maja Marinković i Aneli Ahmić vode verbalne ratove oko toga koja je pokazala realnu bol, a koja ne, kada je reč o porodičnoj tragediji koja je zadesila Janjuševu porodicu, kao i o tome što je Janjuš otpisao Ahmićevu.

Naime, tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Janjuš je priznao da mu više prija druženje s Majom ili bilo kim u odnosu na druženje s Aneli, te su tako Marinkovićeva i Ahmićeva žestoko zaratile, a prilikom samo tog sukoba, pljuštale su uvrede na sve strane.

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa njenim ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je za naš portal prokomentarisao goruća dešavanja u "Eliti".

Kada je reč o ratu Aneli i Maje, kako kaže, njegova ćerka takve kao što je Ahmićeva jede za doručak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Maja takve jede za doručak, to su za Maju sitne ribe. Ne može niko da se igra sa Majinim mozgom, ona je usavršila ovu igricu. To su Majini fanovi, ovo je njen teren. Ne može niko da upravlja Majinim mozgom, a ovima drugi rukovode njihovim mozgovima, Mića priča umesto njih - rekao je Taki.

I pored toga što je Maja zaratila sa Aneli, verbalno se suprotstavila i Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj devojci Mioni Jovanović. Naime, Ša je danas istakao da sa Majom nije imao intiman odnos u rijalitiju samo onaj koji, kako je to danas rekao, nije hteo. Taki nije ni na ovo ostao imun, te je u svom stilu istakao da verovatno reper ima neku, kako Taki kaže, falinku čim se na šest meseci ženi.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

On je takav u ljubavi...Verovatno čovek ima neku falinku čim se na šest meseci ženi. Upozna devojku i posle tri nedelje organizuje svadbu sa njom. I takav neko priča o mojoj Maji?! - rekao je Taki, rekao je Majin otac, a potom se osvrnuo na druženje, koje je sve učestalije, njegove ćerke i Janjuša, bivšeg ljubavnog para, od kako se vratio u Elitu

- Iako imam loše mišljenje o tom čoveku, drago mi je da je bar na neki način skrenuo misli sa tog nemilog događaja i da je Maja neko ko može da mu pomogne kao prijatelj, nikako u ljubavnom smislu - zaključio je Taki za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.