AKTUELNO

Posle tragične nesreće u Dubaiju, u kojoj je stradala pevačica Andrijana Lazić koja je pala sa 24. sprata zgrade, misterija ovog događaja iz policijskog izveštaja u Emiratima, preselila se u domaće medije i na estradno tlo.

Goran Ratković Rale, njen producent I autor dve kompozicije I aranžmana koje nije objavila za života, odlučio je da sve što je proživeo, planirao i sve što zna o nastradaloj pevačici otkrije u intervjuu za Pink.rs i emisiju Ekskluzvno. 

Foto: Instagram.com/andrijanalazic

- Iz poštovanja prema najuglednijem I najuticajnijem mediju na našim prostorima, smogao sam snage da progovorim o poznastvu I saradnji sa Andrijanom koja će sutra biti sahranjena. Dve pesme čije smo izdavanje odložili još u maju kada su se desila dva masakra, izaći će na dan njene sahrane. Njen talenat ostavljam muzici, publici I njenoj porodici u amanet upravo kroz numere I spotove za koje je tekstove napisala moja neprežaljena Marina Tucaković. Pisala je te dve pesme u poznoj fazi svoje bolesti I nije imala vremena da upozna Andrijanu da bi znala za koga piše. Pitala me je koga da zamisli dok stvara, a ja sam rekao Anu Nikolić. 

Foto: Instagram.com/raleratkovic, Pink.rs

Ubiću te deset puta za noć pomislim

Imaš sreće ujutru se već predomislim - stihovi su kakve samo može Marina da napiše.

U šali, Marina mu je tada dodala da bi u slučaju da je tekst stvarno za Anu Nikolić napisala :"Ubiću se deset puta za noć pomislim. Imas sreće ujutru se već predomislim.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs