AKTUELNO

Imala šta da im kaže!

Nakon što je Stanija Dobrojević sinoć gostovala u emisiji "Pitam za druga" gde je pričala o Aneli Ahmić i njenoj porodici, a tom prilikom otkrila da podržava Asmina Durdžića u nameri da traži starateljstvo nad ćerkom Norom koju im sa Aneli.

Ja mislim da će on pokušati da uzme malu. Ovo čemu se izlaže dete je strašno. Ranije sam bila na strani žena, ali sada kad vidim njega, ovo je strašno. Ova situacija je takva da je on davao mnogo novca da ona bude majka i gospođa da brine o detetu. On je i kad je ona otišla u rijaliti, rekao je da su majka i Sita bile normalne da bi išao tamo i nosio pare. Sada kad je isplivao i drugi muškarac i sve, on je rešio da uzme dete - rekla je Stanija i otkrila da li će prihvatiti Noru.
Normalno je da prihvatite nečije dete kad je ljubav velika, to je normalno. Ja decu volim, jedva čekam da imam porodicu i svoju decu... - kaže Dobrojevićeva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Anelinom sestrom Sito koja nam je otkrila kako gleda na celokupnu situaciju.

Mogu samo da maštaju o tome da uzmu Noru. Asmin je čovek koji se pre par meseci javno odrekao deteta, a i u više navrata je njegov otac govorio i iznosio da Nora nije njegovo dete, da je Aneli došla trudna. Imamo sve dokaze, slike, komentare, a i Asminova izjava koju je javno i uživo dao. Mislim da su se zaleteli a o tome će samo maštati - rekla je Sita pa dodala:
Nora je naša dete bila od prvog momenta, tako će i ostati. Oni ne zaslužuju Norino ime da izgovore. Asmin se ne brine za dete. Ne mislim na finansijsku pomoć, mislim na emocionalnu podršku za dete. On ne zna kako mu dete priča, ne znam ni da li zna kao Nora izgleda, jedino ako vidi neke fotografije njene. On se ne brine za Noru, ni na bilo koji način. On je došao u oktobru u Sarajevo, video Noru na pola sata, a od prvih pola sada 25 minuta je tipkao na poruke, dete ga nije zanimalo, a sada se kao setio da ima dete, e on nema pravo na to dete, dokle god Aneli ne izađe iz Elite, oni tada treba da reše sve to, a Aneli će ga sigurno tužiti za sve klevete koje je rekao. On je čak i zakazao DNK test, lagao nam je termine koje je zakazao, mi ga čekali, on mnejao termine, svi dokazi postoje.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs