AKTUELNO

Ovo je za njega ozbiljan korak!

Nenad Lazić, poznat kao Neca TikToker, učestvovao je u "Zadruzi", gde je skrenuo pažnju na sebe, a sad je podelio sa svima da se odlučio na operaciju želuca u Turskoj.

- Pozdrav, dragi ljudi! Evo, u ruci držim pasoš i jednu avionsku kartu, idem u Istanbul. Ovog puta ne idem turistički, već idem da obavim jedan hirurški zahvat. Idem da operišem želudac. Dugo sam razmišljao da li ovo da uradim - naveo je on na društvenim mrežama.

- Odlučio sam da ovo podelim sa vama. Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - dodao je Neca.

Foto: Instagram.com

- Ovo je jedan ozbiljan korak, ovo je nešto što će mi pomoći da radim na sebi u budućnosti. Eto, toliko - zaključio je nekadašnji zadrugar u obraćanju pratiocima.

Neca je, inače, svojevremeno pričao kako ima problem da se zaposli.

- Ja ne mogu da radim bilo gde, jer sam se u rijalitiju negativno ispromovisao. Posle toga ne mogu da se zaposlim bilo gde. Neće da me prime ni u prodavnici. Baš zbog tog razloga ja zarađujem preko TikTok-a. Izdržavam svoju porodicu, pomažem svojoj porodici, majci koja nije baš dobra sa zdravljem, moj brat se isto trudi. Tata takođe, radi brdo poslova da bismo izvukli kraj sa krajem - istakao je tada.

Autor: Pink.rs