AKTUELNO

Nije joj svejedno kad čuje nešto što, kako sama tvrdi, nema veze sa istinom.

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja doputovala je iz Brisela u Beograd, gde ju je odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" sačekala ekipa emisije "Premijera" kojoj je priznala da je u 2017. godini neretko bila depresivna zbog spekulacija da se razvodi od supruga Džuniora Džeka, zbog toga što mu je, navodno, neverna.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene su te stvari pogađale, ne mogu da kažem da me ne pogodi u trenutku kad to pročitam i kad se o tome priča, ali svakog čuda tri dana i jutro je pametnije od večeri. Ja nikad nisam umela da sačekam to jutro, odmah padnem u vatru i tako trošim svoje živce dragocene - priznala je pevačica, za koju se spekulisalo da je bila u romansi sa Acom Lukasom, što su oboje demantovali.

Foto: Instagram

I dok je Kaja često depresivna zbog neistinitih priča o njenom braku, Džunior Džek u trenutku plane kada čuje nešto što nije istina, ali ubrzo sve dođe na svoje.

- On ume nekad da odreaguje kako ne treba, ali to su naše privatne stvari. Mi to prevazilazimo i to je najbitnije od svega - otkrila je Kaja pred kamerama Televizije Pink i dodala da ne planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke, te da će uskoro poštovaoce svog rada obradovati spotom za novi singl "Moj grad".

Pink.rs

#Aca Lukas

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#pevačica

'