AKTUELNO

Ima li nade?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' ,a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje.

Lepotice hvala ti što si složila stvari Janjušu, umesto što Aneli ponavlja u krug šta da radim mogla je to da uradi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu uvek pomažem, nisam primetila od početka da je Aneli to radila, to su sve druge devojke njemu radile. Ona je meni prišla - rekla je Danka.
Ja sam ga prvu noć pitala da mu namestim posteljinu i sve to, znam da one to uvek rade i to je tako od početka - rekla je Aneli.
Odakle odjednom uzdizanje Maje Marinkoivć, a spuštanje Aneli, ipak si i ti žena - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno je netačno da ja forsiram Maju, i da se postavlja tema da li je kuma odrala Maju. Ja nikad nisam rekla da Aneli boli du*ei to ne mislim. Pokrenulo see da sam ja rasturačica veza, ali ja samo iznosim sovje mišljenje. Vreme prolazi, odnosi se menjaju. Ja zaista jesam ono što ljudi mogu da vide, ja se niučije odnose nisam mešalaa. Ja se u stvarnom životu ne mešam u tuđe živote. Pokrenula se tema o odnosima ja uvek žene mrzim, u odnosu Aneli i Janjuša bli su klipovi i njena izjava gde je ona mene optužila da se on meni sviđa. U ovoj situaciji ja imam pravo da podržim odnos gde se emocije jasno vide, ja sam žena koja vidim da između Janjuša i Maje ne postoji taj odnos, mnogi nisu očekivali da će ona prići - rekla je Milena.
Milena govorila si kako je Maja povraćala, a o Aneli kako nije pokazala osećajnost - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ušla u 6 ujutru, ja sam je pitala šta ti je, ona je rekla da je povraćala, nije ni rekla nego prošaptala jako mi je žao Janjuša. Što se mene lično tiče Aneli nije pokazala empatiju kakvu sam ja očekivala, ja sam reklla da znam šta radi pusti. Šta ja radim i zašto nisam bila brutalno iskrena zato što smatram nda je u ovakvim situacijama je najlakše se ostviti na ljude. Ja nisam raspalila paljbu, dala sam joj vremena. Svi su imali prilike da vide njenu reakciju za Alena, onda se priča okrenula na mene i Maju. Bilo mi je očekivano da će u nekom trenutku saopšiti Janjušu. U vreme kada je on izveden ona je imala oscilacije, mislim da ona jeste tip žene koja ne može sama, koja uvek ima odstupnicu. Sada kada vratim film, Aneli je ponavljala da nije sigurna, a mislim da je itekako u pozadini znala da tamo negde postoji neko sa kim je imala neki emocionalni odnos. Kada je ona uspela da razvije odnos, da bi nekom rekla čekaj me. Ona je rekla da je to porodični prijatelj i onda ja kapiram da se taj čovek pojavio i ostvarili su neku emociju. Dođe mama i igrom slučaja, ili namerno iznese ovo što je Marko rekao i Aneli use*e. Mislim da je imala odstupnicu, zašto se pominje ovaj čovek ovde - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Aneli nije morala ništa da kaže, jel sam ja trebao njoj da pričam za 18 njih pre nego što ću ući ovde. Naravno da nije morala nikada, ali ako se spomene to, glupo bi bilo da dođem i da ne pitam. Ne može biti super. Čim pitaš za nekoga, nešto postoji. Kada sam došao ovde možda mi je ta situacija i delovalo mi je da će se obrisstai da će se obrisati sa nekim stvarima. Od pretresa nedelje sam ja poklopio sve kockice. Skontao sam neke stvari, nisam ja Maju izdvojio. Ona mozga nema, pravi se bar malo pametna, nešto uradi, nešto napravi, a ne je*em ti život i kažeš ne nije to i keziš mi se u facu. Neko će reći da ja teram inat sa Majom, nisam samo ja osetio, sad ću ja nju da hvalim, a nju ću da kudim. Ja sada razumem Milenu, ali je dobra i sa jednom i sa drugom. Milena nit

Detaljnije pogledajzte u nastavku.

Autor: N.P.