AKTUELNO

Osula rafalnu paljbu!

Stanija Dobrojević bila je večerašnji gost emisije ''Pitam za druga'', a tom prilikom nije štedela reči na račun Aneli Ahmić. Ona je, između ostalog, istakla da podržava Asmina u tome da Aneli oduzme starateljstvo nad ćerkom Norom, kao i da će ona dete prihvatiti i brinuti o njemu. Pored toga, Stanija je iznela more šokantnih optužbi na račun Aneli i Aleksandre Nikolić, koja je u drugom stanju. Povodom svega toga oglasila se Anelina drugarica, koja nije štedela reči na račun Stanije.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com, e-stock, red tv

- Stanijine izjave u večerašnjoj emisiji u najmanju ruku su skandalozne. Pratimo i ne možemo da poverujemo šta ta otimačica tuđih muževa i muškaraca priča! Prvo je od Aneli otela muža, a sad hoće i dete da joj uzme! Neka sama sebi rodi! - kaže Anelina drugarica i dodaje:

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

- Aneli je i te kako empatična, za razliku od nje! Pogledajte samo kako devojku koja treba da se porodi i postane majka satanizuje na najužasniji mogući način! Šta joj je sada Aleksandra kriva? Bolje bi joj bilo da gleda u svoje dvorište! Takva osoba hoće tuđe dete i da bude maćeha nečijem detetu! Ona je obična otimačica muževa i dece! Pitam se samo kako bi ona stigla da se bavi malom Norom, kad po ceo dan samo slika golu zadnjicu, gole grudi i svoju vaginu. Treba da je bude sramota! Ona je sramota za ženski rod i poslednja osoba na ovoj planeti koja ima za pravo da sudi i govori o drugim ženama i majkama loše! - poručila je Anelina drugarica za Pink.rs.

Autor: Pink.rs