AKTUELNO

Težak život!

Stanija Dobrojević se dotakla svoje majke, pa otkrila koliki je pakao prošla kroz život.

Ja ne želim da pričam o medijskom linču. To su nervni slomovi, plakanja, to je duševni bol. Šta su oni meni sve uradile, izaći će im na nos, ne možeš ti nekome da činiš toliko zlo a da ti se ne vrati. Sestra hvatala tuđe muževe, ova ima ljubavnika hoće da ga razvede od žene, nema većeg zla - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su Đedović i Mića pravili na monstruma, znaš kakvi su naslovi izlazili za men, to je bio haos, pravili su totalno lošu sliku o meni - rekla je Stanija.
Jel ste istraživali ko je Alen?
On je meni rekao da im je to kućni prijatelj, kao ima ženu ali ko zna ko je taj lik. Ja jedva čekam da imam svoje dete, svog psa čuvam kao da mi je dete a tek može da se zamisli kako je sa decom - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe odlično poznajem i znam da je tvoja majka uvek stajala uz tebe, govorila je kako si je slala i na putovanja i sve ostalo
Moja majka je preko noći ostala bez muža i bez imovine, uzela mene i brata i krenuli smo u izbeglištvo, nismo imali šta da jedemo. Stvarno je prošla pakao, imala je težak život i samo se posvetila da budemo dobri ljudi i da završimo fakultete. Ona se samo posvetila nama i ona je meni sve i oni su moja svetinja. Moja majka živi od penzije moga oca i ja sam se trudila da nikad nikog ne povredim i doživljavali smo bol i muku svi zajedno kad god se nešto dešavalo oko mene. Uvek mi je govorila da se smirim i da ne zabadam nos tamo gde mi nije mesto. Ja stalno trpim neke udarce ali sam borac tako sam odgajana - rekla je Stanija

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.