AKTUELNO

Popularni glumac otkrio je kako je počeo da se bavi glumom.

Ovonedeljna emisija "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović, donosi fantastične priloge u kojima će gledaoci uživati.

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca, Andrija Kuzmanović, u intervjuu je otkrio da je malo falilo da se umesto glumom bavi fudbalom.

Foto: Printscreen Youtube

Poluprofesionalno sam se bavio fudbalom do omladinskih selekcija. Igrao sam u FK "Radnički Novi Beograd" da bih kasnije otišao u Egipat. Nisam se zadržao u fudbalu, verovatno jer me nikad nije dovoljno interesovao. Uvek sam jurio tu neku umetničku stranu, iako se klincima ne nameće da glume, da idu u pozorište. Tata je hteo da budem fudbaler, a mama je izgurala tu umetničku stranu, i ispostavilo se da je bila u pravu - rekao je Andrija u emisiji.

Biljana je uradila intervju i sa Džonatanom Bartonom, producentom svetski popularne grupe "The Prodigy".

Foto: Printscreen Youtube

U emisiji "Biljana za vas" saznaćete i misteriju najstarije kuće u Beogradu, koja se nalazi na Dorćolu u ulici Cara Dušana.

Foto: Printscreen Youtube

Čuveni crveni đon zaštitni je znak cipela luksuzne marke "Lubuten", a zbog čega su toliko posbene otrkiva modni kreator Igor Todorović.

Foto: Printscreen Youtube

Ruška Jakić govoriće o tome kakve su Beograđanke bile nekad, a kakve su sad, a gledaoci će imati priliku da saznaju koji naš slikar je učestvovao u stvaranju filma o Van Gogu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Zašto je opasno nostiti tanga gaćice i steznike, ali i još mnogo priloga videćete u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 4. februara od 18:50h samo na kanalu Pink 2!

Autor: Pink.rs

#Andrija Kuzmanović

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Igor Todorović

#Televizija Pink

#emisija

#glumac

'