AKTUELNO

Tuga!

Nina Pavić, pevačica i sestra po majci Merime Njegomir, preminula je prethodne noći nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Ovim povodom oglasila se Merimina ćerka Ljubica, koja je kroz suze govorila o pokojnoj tetki.

Foto: Facebook.com/Nina Pavić

Istina je, dugo je bolovala od raka i, nažalost, izgubila je bitku. Preminula je tokom noći. U zadnje vreme samo neke tužne vesti, dosta njih je otišla. Potresena sam mnogo i ne znam šta pričam. To je bila mamina sestra i bile smo mnogo vezane - rekla je Ljubica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ona se nedavno oglasila povodom dve godine od majčine smrti.

Danas je dve godine kako je moja mama otišla. Bol ne prolazi s protokom vremena, već samo poprima oblik koji nam dozvoljava da radimo i nešto drugo, osim da razmišljamo o tome što se desilo. Naravno, svesna sam da nje nema, ali se i dalje borim s pitanjem da li se to stvarno dogodilo - govorila je Ljubica za Kurir i dodala:

Foto: Printscreen

Kažu tugovanje ima nekoliko faza, a jedna od njih je prihvatanje. Kako da čovek tako nešto prihvati? Verujem da može da me razume samo neko ko je izgubio roditelje, majku pogotovo. Uvek jedan deo naše ličnosti ignoriše tu činjenicu. Ali moramo ići dalje, a naši voljeni će uvek živeti kroz nas. Hvala vam što i dalje negujete i čuvate uspomenu na moju majku Merimu - poručila je ćerka čuvene pevačice.

Autor: Pink.rs