AKTUELNO

Iako su mislili da se rasprava privodi kraju, nastala još veća pometnja.

Nakon što se Kristina Kija Kockar razočarala u Filipa Đukića zbog toga što je izjavio da ne želi da se druži sa njom, nastala je još veća tenzija, a Marija Ana Smiljanić je u ovom slučaju napustila prostoriju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tačno znam da se ona folira, da ne oseća ništa ne bi mi rekla da ukoliko želim da budem s njom, da ne treba da se družim sa Kijom.Kad je prvi put legla u krevet, ja sam namerno rekao da ne osećam ništa. Slagao sam, osetio sam se ko i pre. I zato sam popizdeo, jer ne mogu da verujem da i dalje osećam isto posle onoga što je uradila, a rekao sam da je više ne bih takao. Mislio sam da neće biti to to i nerviram se, jer ne znam šta da radim.

Milan Milošević i Gordana Džehverović su veoma dobro procenili situaciju, pa su dali svoj komentar:

On ipak oseća nešto prema Marija Ani, a zaljubio se u Kiju. I zašto ti Kija non - stop govori da ti treba da kažeš istinu? - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

On se poveravao Kiji, ona mu je rekla šta treba da radi. Međutim, on to više ne može, nego sluša svoje srce - rekla je Goca.

Očigledno je da je Kiju povredio ovaj FIlipov stav, pa je i ona prokomentarisala celu situaciju koja se ticala nje:

Razočarala sam se u Filipa, bili smo prijatelji i to je to. Ne razumem šta sam loše uradila, pa je rekao da ne želi da se druži sa mnom. Ja ovde ispaštam za nešto i onda on kao neće više da se druži. Ne može tako javno da pobegne od toga. Oboje smo krivi, ali ne mogu samo ja da stojim ovde i da trpim napade, zato sam se razočarala u njega i razočarala sam se u taj njegov potez. Pošto meni svi govore kako se osećamo, ja mogu da kažem u svoje, ali ne i u njegovo ime - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam izašao na 2 ili 3 minuta, a ona do tad nije progovorila. Svi znaju šta ja mislim i osećam. Mića se drao i čuo sam ispred. Ja sam kriv što sam i nju uvukao u ovo. Ja kad sam to saznao, mislio sam da neću moći da je taknem, je l možete do ta skapirate? Kija i ja nismo zaljubljeni! Ja sam samo po*izdeo jer mi se i dalje gaje osećanja prema Mariji! - rekao je za kraj Filip.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

'