AKTUELNO

Bajina ćerka se bavi i tenisom, a belim sportom bavi samo u Americi, gde je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi.

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža ima veliku porodicu i čak šestoro dece, o kojim životima se malo zna, s obzirom na to da ih ne eksponira javnosti.Baja iz dva braka ima tri ćerke i trojicu sinova, a srednja ćerka Ljiljana veoma je uspešna s obzirom na to da je završila prestižni koledž u Americi i niže uspehe i u sportu.

Foto: Instagram.com

Lila, kako je upisana na Instagramu veoma je aktivna na mrežama, a sada je na stori priči objavila i sliku iz teretante, koja je pokrenula brojne komentare.Naime, ona je pozirala u teretani, nakon završenog treninga u helankama i kratkom topiću i pokazala svoje telo.

Foto: Instagram.com

Pored malobrojnih objava koje ima na mrežama, Liljana ima i nekoliko slika u bikiniju na kojima se jasno vidi da je prava "zverka".Bajina ćerka se bavi i tenisom, a belim sportom bavi samo u Americi, gde je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi, ali, kako stvari stoji, vrlo je moguće da joj tenis uskoro postane glavna profesija.

Autor: Pink.rs