AKTUELNO

Ne štedi uvrede!

Stanija Dobrojević se oglasila ekskluzivno za Pink.rs nakon obraćanja Site Ahmić, pa nastavila da je ''čašćava'' gnusnim uvredama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sita, ti imaš unuče tako da si ovde samo ti baba! I to ona ružna, debela, jeftina, zla! I baba Sita, imaš četvoro dece sa četiri različita muškarca da deca ne znaju koga da zovu tata? Rasturala si brakove, otimala tuđe muževe, branila da viđaju decu i daju im pare pa to sada pripisuješ na nekog drugog? Teško Sita, jer se o vama u Dubrovniku i Sarajevu sve zna! Sprdačina ste tog grada! Nego baba Sita, kome je rodila Ana dete i čija je Ana švalerka?! Pa Aneli mislila sad će i ona da razvede Alena?! Jeste ponosni na Aneli dok skače Janjušu na onoj stvari do plafona? Gleda li to mala Nora? Smecarke raspale što vam ništa nije sveto pa i dete koristite za rijaliti priču! Jel vam žena od brata nije objasnila ko ste i šta ste nego moram ja?! Što žena od brata ne želi kontakt s vama?! Zato neće ni Asmin! I onda ti mene uzimaš usta? Pa tek ćeš da vidiš nakazo! -odbrusila je Stanija.

Podsetimo, sukob između Stanije Dobrojević i Site Ahmić je počeo nakon što je Stanija preotela muža Sitinoj sestri Aneli Ahmić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Autor: N.Š.