AKTUELNO

U "Eliti" je vanredno stanje otkako se posle porodične tragedije vratio Marko Janjušević Janjuš, koji se ubrzo suočio s bivšom devojkom Aneli Ahmić, a glavna "jabuka razdora" jeste izvesni Alen, o kom je učesnica rijalitija razgovarala sa svojom majkom Jasminom Ahmić 31. decembra, tokom novogodišnje posete porodica. Za Alena je 1. januara Aneli direktno pitala njena ljuta suparnica Stanija Dobrojević, koja je sada s njenim bivšim mužem Asminom Durdžićem, a sada je za Pink.rs prokomentarisala novonastala dešavanja o kojima bruji Balkan.

- Ahmićke najveća prevara veka u rijalitiju ikad, totalno raskrinkane kod naroda! Da li likujem? Još uvek ne, tek kad im se vrati sva duševna bol koju sam prolazila tokom medijskog linča koji su mi namestile ni krivoj ni dužnoj, tek tad smo kvit - počinje priču Stanija, koja je rešila da raščlani čitavu priču.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pitam se kako su uspele da za nepunih mesec dana (Asmin je u Majami dosao 20. jula, prva slika je bila tek u avgustu), znači u tri nedelje uspele da kontaktiraju produkciju i mole da uđe na konto priče "Stanija mi otela muža", snima video za javnost gde joj ćerkica briše suze, podmeću sliku lažnog nepostojećeg verskog venčanja i od mene prave "rasturačicu braka"?! Oklevetala bivšeg "muža", čitavu njegovu familiju, a onda za tri dana naskočila na Janjuša koji je tek popravio odnos sa ženom i ima dete? A pet dana unazad skriva auto koji joj Asmin otplaćuje i govori oženjenom Alenu da je čeka?! Sve to u par nedelja! Kazem:"Uh, mašala!" I tako su furale priču dok se same nisu u svoju jamu ukopale 31.12., kada joj majka kaže za Alena, a ona pita:"Je l' besan? Je l' se razveo? Je l' me čeka? Reci mu da ću se popraviti i da me čeka". A onda sestra Sita uključenjem priznaje:"Jeste, rekla je da je Alen čeka", a onda majka sutradan kaže:"Kunem se u dete Noru, Alen je samo šifra za auto", a onda ih ova unutra ukopa i kaže:"Da, želim da budem s Alenom i rekla sam da me čeka"! Koja više laže?! Hahahaha, kakva je to mafija, mahaluše banda - priča Stanija za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Kaže, takođe, da ima osnova i da tuži Stanijinu majku Jasminu, koja se fotografisala ispred njene zgrade s neprimerenim komentarom.

Kada sam je pitala 1. januara ko je Alen nije trepnula i slagala i prebacila na ime rođenog brata koji ih se stidi i ne upliće se u ovu celu priču! A i gde da se ne stidi majke koja pravi "umetničke" slike ispred moje zgrade?! Za tu umetnost bi mogla i krivična prijava! Janjuša nisu podržavale, a sad ga se drže kao pijan plota?! I mislim da će ga iskoristiti, kako su moje ime za ulazak, tako će njega za opstanak! Važno da je narod video ko su i šta su. Kokice i pratimo dalje - kaže Stanija.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.