AKTUELNO

Ivan Marinković i Žana Đorđević Maliković, poznatija kao Žana Omnia, otpočeli su žestoki rat prve večeri, kada je on sa svojom suprugom Jelenom postao deo "Elite". Od tada ne prestaju brutalne uvrede, optužbe i klevete, a sada se, posle sinoćnjeg rata tokom "Pretresa nedelje", ovim povodom za Pink.rs prvi put oglasio Žanin bivši suprug Boban Đorđević, poznatiji kao Bobanac.

I dok je Žana govorila Ivanu da je šibicar i lažni otac, nikakav čovek jer ne viđa niti izdržava svoje dvoje dece, sa kojima nema nikakav kontakt, Ivan je uputio svojoj cimerki niz brutalnih uvreda - doveo je u pitanje njen moral i majčinstvo, a optužio ju je i da su svojevremeno bili intimni, što je Žana oštro demantovala. Marinković je, takođe, imenovao Bobanca, Žaninog bivšeg supruga, te poručio oboma da "mogu samo oralno da ga zadovolje", a mi smo tim povodom kontaktirali Đorđevića.

Bobanac je u kratkom razgovoru za Pink.rs poručio da je Marinković, po svemu sudeći, prilično hrabar, čim na takav način o njegovoj supruzi i majci njihove ćerke može da govori na najgledanijoj televiziji.

Foto: Pink.rs

Lečeni alkoholičar i narkoman! Čovek sa toliko godina ,tako nepromišljeno izgovara niz uvreda koje gledaju roditelji, braća, sestre, maloletno dete. Jako hrabro sa njegove strane, za to su potrebna ogromna m*da - zaključio je Bobanac.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Podsetimo, Žana iz braka sa Bobancem ima maloletnu ćerku. U braku su proveli patnaestak godina, nakon čega su ostali, kako kažu, u savršenom, prijateljskom odnosu, što ona neretko ponosno ističe, a redovno objavljuje zajedničke fotografije i snimke putem društvenih mreža.

U prilog tome da su bivši supružnici danas najbolji prijatelji u sjajnom odnosu govori i činjenica da je Žana letos upoznala Bobanca sa Markom Markovićem, sa kojim je uplovila u takozvanu "vezu bezveze" tokom trajanja šeste sezone "Zadruge" prošle godine.

Autor: pink.rs