AKTUELNO

Starleta i bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, kojima je umnogome promenila svoj fizički izgled, a nedavno je odlučila da izvadi silikone iz grudi.

Dugo je važila za starletu koja ima skoro pa najveće grudi na estradi, međutim Tamara je prelomila da izvadi silikone i pokaže svoje prirodno izdanje. Mnogi su se začudili što je opšte odlučila da vadi silikone iz grudi, jer je godinama bila zagovornik istih, a njeno novo izdanje iznenadilo je sve.

Međutim, starleta je jednom prilikom pokazala majku Vesnu na svom storiju na Instagramu, pa je tako ona odmah privukla veliku pažnju. Tamarina majka Vesna je plavuša, koja drži do sebe, a voli moderno da se oblači.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara jednom prilikom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs