AKTUELNO

Ovo niste smeli da propustite!

Ponedeljak je rezervisan za emisiju ''Izbor potrčka'' i ''Pretres nedelje'' sa voditeljem Milanom Miloševićem. U Beloj kući su se tokom noći raščivijale teme o kojima se ćutalo, ali je istina izašla na videlo i mnoge teme su se potegle.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Voditelj Milan Milošević započeo je večerašnji "Pretres nedelje" sa temom odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić po njegovom povratku u "Elitu".

Po povratku Janjuševom, sve vam je jasno. Janjuše, izvini sada, da mi ispričaš šta te je zateklo, šta si joj prećutao, nećeš da joj kažeš neke stvari, pričaš druge stvari sa Markom, kumom, Matorom. Hajde da čujemo šta se dešava?! Ona misli da si ljut zbog tekstova i onoga što je Alibaba izjavljivao - pitao je Milan.
Krenuću prvo od toga da sam ja čitao neke tekstove, ja nisam ništa pročitao što nisam znao - rekao je Janjuš.
Hajde da čujemo šta si čitao - ubacila se Aneli.
Da ti ja ponavljam sada šta sam ja pročitao...Ja nisam ništa o tebi pročitao, jer ako ja budem krenuo da ti odgovaram. Slobodno si dobila od mene baš zbog tog ponašanja, ti si najbezosećajnija osoba koja postoji. Ti si to zapravo, obećao sam nekim ljudima koji su sigurno od tebe razumniji. Od ovog trenutka padaš kao osoba od ovog trenutka, sa tim stavom.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić, kako bi iznela svoju stranu priče.

Danas je komentarisao da je Maja više pokazala boli, po čemu?! Šta je Maja napravila što ja nisam - urlala je Aneli.
Nju zanima samo gde je on bio - rekao je Milan.
Ma ne zanima me. Nek me mrze, boli me ku**c za ljude! Neću da ispričam ništa, to je to, toliko od mene! - urlala je Aneli.
Je l' te više boli taj deo gde ona prvo pita majku da li se Alen razveo ili ovo za Munjezom - pitao je Milan.

Voditelj Milan Milošević upitao je Aneli Ahmić ono što je mnoge zanimalo, a zapravo je reč o empatiji prema tragediji koju je zadesila Janjuševu porodicu.

Aneli, je l' moguće da nemaš trunku razumevanja za tragediju koja se dogodila - pitao je Milan.
Imam. Ne interesuje me više ovo, istina je Alen, istina je sve - rekla je Aneli.
Ja ne znam kako je nije sramota da dođe do mene i da mi kaže: "Volim te" - rekao je Janjuš.
Da sam je poljubio u obraz u vešeraju i to, to se desilo. Ali, mi nismo bili prisni, nije bilo pogleda - rekao je Munjez.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi prokomentarisao odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Ono što Janjuš zamera, zamerio bih i ja - rekao je Ša.
Da si ti siguran u sebe da sam... Da je druga situacija možda bi se nešto drugo branilo, ovo nema potrebe - rekao je Janjuš.
Ne treba tražiti opravdanje za njeno ponašanje, jer se nikada iskoreniti neće - dodao je Mensur.
Da, apsolutno se slažem,kao i kada sam ja muvao Mionu, delio sam čokoladice na pet strana, znala je da je muvam, svaka žena zna. Munja je ona parola: "Ako prođe, prošlo je", da je davala znake, nije! Ovde moram da biram reči, ja ne mogu da opravdam Aneli kada je ustala i rekla da odjavljuje Janjuša. Neću da grešim dušu, stalo joj je do tebe Jaki. Ona je stvarno, sve vreme dok si bio van, razmišljala gde si i šta si - rekao je Ša.

Aneli Ahmić počela da je plače i urla po spavaćoj sobi za vreme kratke pauze za reklame.

Neću ovde da budem, hoću kući da idem, kući mi je haos. Hoću da budem sa detetom - urlala je Aneli.

Sve vreme su je smirivali Lepi Mića i Marko Đedović, ali ona nije prestajala da divlja i plače po krevetu i spavaćoj sobi.

Lepi Mića dao je sve od sebe kako bi smirio Aneli Ahmić koja je sve vreme plakala, kukala i histerisala zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Samo kažeš da je to tvoj privatni život i kraj. Broj dva, šetala si, nikoga nisi opljačkala, šta cmizdriš ovde?! Kakav crni pakao?! Dobila sliku od ćerke, dobila pozdrav od sestre sa malo kritika - rekao je Mića.
Ja ne mogu da budem ovde - plakala je Aneli.
Čovek je rekao fino, što ne znači da neće biti sutra sa njom. Bićeš ovde do jula - rekao je Mića.
Stani Aneli, smiri se, reci ono što si mi rekla na krevetu, ono što si rekla zašto si rekla za Janjuša. Polako, doći će vreme i za to - rekao je Đedović.

Marko Đedović i dalje je pokušavao da umiri uplakanu i totalno razuzdanu Aneli Ahmić.

Ne zanima me, ne želim da dajem odgovore, pričam nepovezane stvari, ne mogu da pokažem šta osećam. Ne mogu, jednostavno ne mogu, dešava mi se nešto, ne znam. I kada bih htela da kažem, ne znam da kažem. Ovaj monstrum mali me još psihički maltretira. Ne mogu u ćošku ovom više da ležim, ne mogu da izdržim. Ja čim počnem da pričam, on me napadne i pi**ara - kukala je Aneli.
Lažeš, ja ti fino kažem, nego ti glumiš budalu. Da si mene slušala, ne bi rekla da ti se sviđa Anđelo. Tebi treba da se priča ovako da tako plačeš - rekao je Mića.
Kući sam pakao napravila od kako sam ušla ovde. Ja sam videla ženi u očima da je htela svašta da mi kaže - urlala je Aneli.

Marko Janjuševiš Janjuš i Mensur Ajdarpašić začudili su se ćutanjem Aneli Ahmić na pomen odnosa sa izvesnim Alenom.

Sad ja kapiram šta si hteo da mi objasniš -rekla je Matora.
Samo odjednom se pojavio taj lik ja ne znam šta se dešava -rekao je Janjuš.
Nije prijatno da u svoj muci čuješ takvo neko pitanje -rekao je Janjuš.
Pa i ti kao da ja padam sa Marsa, naravno da je jasno. Ko zna šta se tu dešavalo, zašto je došlo do tako nekog sukoba - dodao je Mensur

Nakon određenog perioda u kom je Aneli Ahmić urlala, plakala i kukala na sav glas u spavaćoj sobi, Lepi Mića joj je ponovo prišao, zagrlio je i potom je ona opet počela da plače.

Malo sa njim spusti loptu, drugima je*i mater. Odgovaraj tako, vrišti na njih. Ti si sada besna i onda njemu tako - rekla je Miona.
Tu sam ja ne sekiraj se, hajde smiri se, hajde - rekao je Mića.
Ne mogu Mićo - kukala je i plakala Aneli.

Aneli Ahmić jedva se smirila nakon celokupnog haosa u spavaćoj sobi, a tom prilikom Marko Đedović je pokušao da joj skrene misli, te je tako istakao da misli da Janjuš prilikom izlaganja nije mislio da je napravila problem kod kuće, već da je mislio na aferu "kofer".

Kakav pakao kod kuće?! Rekao je da je sestra rekla samo - krenula je Žana.
Ma koja porodica, ja sam prvo pomislio na aferu "kofer" ako hoćeš iskreno - rekao je Đedović.
Ma ne, meni je pakao kod kuće, kome sam mogla da napravim pakao osim mojima?! Znam ja šta on meni priča i u rehabu - rekla je Aneli.

Janjuš se razočarao u Aneli zbog njenog ponašanja, Mensur je pokušao da ga posavetuje.

Ona ništa ne zna da objasni, ja bih rekao ne zanimaju me u tri života - rekao je Mensur.
Onaj put kad ste se posvađali prošli put od tad više nije bilo isto, od kad te je grizla savest. Samo gledaj sebe i svoju porodicu, sve drugo je nebitno - dodao je Mensur.
Morao sam da trpim stvari koje nemaju veze sa mozgom, sve mi je jasno sa njom - rekao je Janjuš.
Moram da fokusiram glavu na sebe, jasno je ko mi je najpreči - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić, pored tih informacija o njenoj porodici, potreslo je to što je Marko Janjušević Janjuš istakao da je Maja Marinković pokazala više boli od nje zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Naime, ovom prilikom, Aneli je istakla da joj nije jasno šta je Maja uradila što nije ona.

Majo, je l' ste pričali ovo vreme?! Čime si ti mogla... Ne želim više ni sa kim da komuniciram... Neće ga Maja pitati da budu u odnosu, nego ja - plakala je Aneli.
Pa, ona mu je rekla da će biti tu šta god da treba - rekao je Đedović.

Aneli Ahmić porazgovarala je sa Markom Đedovićem o poznanstvu sa izvesnim Alenom, te je tom prilikom otkrila da je on oženjen.

Zavolela sam čoveka više nego Asmina, više nego bilo koga. Nisam ništa napravila - rekla je Aneli.
Što je tvoja mama pomenula ovog - pitao je Đedović.
Simpatisala sam ga... On je najbolji prijatelj od mog prvog rođaka, jako je kulturan, niti pije, niti išta. Mi smo familijarno dobri. I on i rođak imaju mnogo, mnogo para, oni su tu za celu moju porodicu, kada je bio pokop tate, kao da nam je porodica. Ja sam uvek govorila da bih htela takvog čoveka pored sebe kada sam videla te kvalitete. Kada je meni sada ovo Asmin napravio, ja sam dolazila kod rođaka u kancelariju, jer su i oni bili dobri sa Asminom, ja sam i pričala sa njima o tome. Ja sam pokušala mamu da ispita na sve načine, ja sam i zaboravila da sam to rekla za Alena, mislila sam da je on doveo. Ona je meni kroz priču rekla da je doveo taj prijatelj, pa sam je pokušavala pitati: "Šta Alen?". Imao je tu ženu, šta znam, ne znam. Nije nešto, šta ja znam - rekla je Aneli.

Janjuš u neobranom grožđu, ne zna kako da se ponaša u odnosu sa Aneli.

Ne brini ti ništa Mensure rešiće se nekako sve, ovo nije muka koja ne može da se prevaziđe. Imam ja većih briga od ovih, neću više da se nerviram - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić jedva su smirili Marko Đedović i učesnici "Elite", te je tom prilikom Aneli oplela i po Marku Janjuševiću Janjušu.

Ti vidiš kakav je ovaj Janjuš čovek?! On mene ne zaslužuje ovako, on je loš čovek. Bacio je kosku ovako kako bi se posvađala sa Majom - rekla je Aneli.
Ma nije bre, boli njega ku**c za Maju i Maju za njega - rekao je Đedović.

Janjuš zapomaže, ne zna zašto je Bog sve ovo njemu morao da namesti.

Jao šta nas snađe brate moj, jel ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu moram da sam normalan, razumeš ,da mi se majka ne sekira na sve muke kakve ima. Šta nas snađe moj brate, ne možeš da zamisliš, mnogo je to teško sve. Da se to desilo ne mogu da verujem, noćima nisam spavao i ne možeš da zamisliš da se to desilo. Da se nagrdimo tako, za ceo život muka. Neću ni da pričam šta je uzrok, jer ga ne zna niko ovde, samo znam kolika je to muka. I na kraju moraš da nastaviš da živiš i da zarađuješ za svoje, zato moram da budem tu, a glava mi je na trista strana. Ne možeš da zamisliš kakav je ovo pakao u glavi, 27 godina da neko ima i da se to desi, nije mi jasno uopšte - rekao je Janjuš.

Aneli otkrila ko je Alen, pa se dotakla detalja njihovog odnosa.

Da te čujem sada, gledao sam te sat vremena kako plačeš, što ne kažeš sad šta si pričala? -pitao je Milan.
Ne mogu imam blokadu, ništa ne mogu da pričam. Kao i za Jasmina tako i sad sve neke blokade u glavi. Alen je čovek sa kojima sam imala simpatije, on nije imao prema meni, on je zauzet čovek, ima i svoju firmu. Partner je mom bratu i podjednako su imućni, radni su momci, fin je dečko. On je nama kao član porodice provodio je sa nama vreme, pokopa je mog oca. Ja sam se zaljubila u njega zato što je tako samostalan, ne zanimaju ga druge žene, markantan. Može ta osoba da uđe u poruke kod Alena i da vidi zadnje poruke i glasovne. On nije neki švaler, ni krimos, čovek je biznismen -rekla je Aneli.
Da li ti voliš Janjuša i dalje? -pitao je Milan.
Volim ga naravno, ja ne mogu reći da sam zaljubljena u Alena mi smo više bili drugari, on je pazio moju Noru, ja sam sve pričala svom bratu, ja nikad nisam dobila povratnu od Alena -dodala je Aneli.

Nakon što je ispričala detalje odnosa sa AlenomAneli Ahmić podivljala je, te je Marku Janjuševiću Janjušu sasula u lice šta joj sve smeta u njegovom ponašanju.

Ja sam tebi sto puta rekla da sam nesigurna u tebe, ti si me napadao i govorio mi. Ja sam pokušavala da ti objasnim šta mi smeta, ti si mi govorio da sam bolesnica - rekla je Aneli.
Ti dolaziš tamo i praviš me budalom, vređaš mi inteligenciju. Ti si najbezosećajnija osoba koja postoji, ja sam milion problema napravio i bio go**o od čoveka, to je tako. Ti samu sebe uništavaš, tebe niko ne napada, niti bih voleo da te neko napada, niti ću te ja napadati - rekao je Janjuš.
Janjuše, ti imaš emocije prema Aneli, ti kada pričaš, tebi se vidi i ti pokušavaš iz nje da izvučeš da kaže nešto da sebe ne kanali - rekao je Milan.
Normalno, malo pre sam to rekao Mensuru - rekao je Janjuš.

Milena Kačavenda je ustala kako bi prokomentarisala odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Mi smo bili u odabranima nas dve smo pile kafu, rekla sam joj da sam imala animozitet prema njoj zato što mi je ličila na Anu po priči. Krenuću od Munje, svaki dan smo mi sedeli u vešeraju, Munja je svaki dan bio tu, nikad nisam primetila da je ona njemu davala do značaja, niti je on imao neke simpatije prema njoj -rekla je Kačavenda.
Meni je to stvarno na zadnjem mestu, ne zanima me Munja, niti je to problem uopšte u svemu ovome-rekao je Janjuš.
Za Janjuša se znalo da nije diskvalifikovan a ona je i dalje to koristila kao da je njoj teško i da misli da joj se ne vraća, dan pred ulazak za stolom je skočila i rekla on me ne interesuje, to je sve rekla u haosu, nije mislila tako, rekla sam da će je samleti sad napolju. Kad je on ušao ja njoj nisam prenosila sve stvari, već samo neke deliće. Kad je ušla Stanija tu je počelo više da se priča o Alenu, onda se Janjušu verovatno povećala sumnja, ona je počela da forsira priču sa njim, ja sam joj rekla daj mu vremena malo da se ohladi, pa će biti prilike za razgovor. Maja je povraćala danima. -dodala je Kačavenda.

Kako se potegla priča o tome da je Marko Janjušević Janjuš istakao da je Maja Marinković pokazala iskrenu bol zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, Aneli Ahmić je skočila kao oparena kako bi osporila istu.

Maja je bolesna, rekla mi je da povraća danima - rekla je Aneli.
Nije tako bilo, ne nije.. Pitala me je što povraćam, ja sam rekla od stresa - rekla je Maja.
Ona govori da povraća svaki dan, a pre tri dana mi je rekla: "Pusti njega, on je sa ženom" - rekla je Aneli.
Ona umesto da rešava svoje probleme umesto što se smeje, nego spinuje i prebacuje na mene. Ona se folira kada nema odgovore na situacije za koje je čovek jasno pita. Ti si sada Đedoviću rekla na krevetu: "Šta je Maja uradila, što ja nisam?" - rekla je Maja.

Na kratkoj pauzi za reklame, Anita Stanojlović sela je kod svog dečka Anđela Rankovića u krilo, te su se tom prilikom sve vreme kikotali i pričali.

Nakon nekoliko trenutka, njih dvoje nisu mogli obuzdaju strasti i emocije, te su počeli pred svima da se ljube.

Posle toga, oni su nastavili da se smeju i ćaskaju, a sasvim je očigledno da njima cvetaju ruže, a kako će njihov odnos teći na dalje ostaje nam da ispratimo.

Aneli krivi Asmina za sve što se dešava, smatra da joj je smestio priču.

Jedva čekam da se ovo završi, i ovo će proći kao i sve ostalo, šta mi treba ovaj stres ovoliki -rekla je Aneli.
Niko nije rekao da će ovo zauvek da se završi, samo je poenta da se smire strasti malo, on je tebe prihvatiti takvu kakva jesi, vidiš da se iznervirao, on to ne radi sa ljudima koje ne vole - rekla je Kačavenda.
Niko ne može reći da sam ja njega molila za ljubav, ja sam njemu želela da objasnim šta se dešava kako ne bi dolazilo do svega ovoga, ja sam samo želela da budem pored njega. Problem je što ja ne znam da se izrazim, ja ništa ne potenciram, ja ne mogu u ovom njegovom stanju da mu pričam o Alenu - odbrusila je Aneli.

Aneli Ahmić sedela je u spavaćoj sobi i sve vreme razgovarala sa Aleksom Erskim o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ističući da ne želi da moli za ljubav, te je tom prilikom, kako je sama rekla, za sve okrivila bivšeg muža Asmina Durdžića.

Za to vreme, Marko Janjušević Janjuš izašao je iz Bele kuće, te je otišao u vešeraj kako bi sam sedeo.

Maja i Đedović komentarišu Aneli i njenu glumu.

Od starta smo je Mića i ja branili ovde, ne mogu ja ljude koji nemaju razumevanja, ušla je sa pričom da je dete ostalo napolju samo, šta je bre sad ovo, njoj je samo argument da je lepa i zgodna kao da se bavi prostitucijom, to je bitno ako ćeš za pare da se je*eš. Ona se navrzla na Maju Marinković - rekao je Đedović.
Ona meni zamera Čorbu i sve što sam radila u rijalitiju a ne vidi sebe kako se ponaša ovde, polako se sve razotkrivaju. Kakav je to rečnik njen a majka kao, sad su njoj svi krivi, a ne gleda sebe - dodala je Maja.

Mića očitao bukvicu Aneli, ona se malo smirila.

Kako ne kapiraš da muškarac kad nešto kaže možda ne misli uvek tako, možda mu je teško, moraš da shvatiš da je on u teškom životnom problemu, a ti ga pritiskaš ovde, ponašaš se kao derište, treba sve da kažeš a ne da se gubiš u lažima - rekao je Mića.
Ja ne znam da li mogu izdržati, ja ga štedim što više, zato nisam ni želela da mu govorim neke stvari, jer pokušavam što manje da ga nerviram - dodala je Aneli.

Voditelj Milan Milošević po povratku sa kratke pauze za reklame dao je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, jer je pre nekoliko dana poručio u razgovoru sa Milenom Kačavendom, kako je rekao, da će da je zgazi.

Mislim da se Aneli zgazila sama. Pošto sam ja sa Janjušem jako dobar i pošto znam kroz šta je prošao. Ja ću ovog puta da se zauzmem baš, ovo je "kopi pejst" Anita. Devojka je ušla sa toliko stvari koje krije od svoje voljene osobe. Miona je rekla: "Je*i mater drugima, s Janjušem spusti loptu" - rekao je Ivan.
Ti ćeš sada da pričaš, ne viđaš svoje dete - rekla je Aneli.
Da i ti isto ne viđaš dete. Ja neću ići da mu dajem savete, da ga tešim, niti bih mu sada nešto govorio. Ja sam slušao kako je on njoj (Aneli) objašnjavao da ona i Janjuš nemaju perspektivu. To je žena koja je sebi napravila dve, tri varijante. Ona se ubi da nam 10 minuta objasni ko je Alen, to si trebala odavno da kažeš Janjušu. Aneli je devojka koja će sebi uvek da ima dve, tri sigurice. Nije ona za džabe mene pitala, iako sam ja prvi potencirao šta mi je Asmin pisao - rekao je Ivan.

Jelena Ilić i Ivan Marinković ušli su u žestok sukob sa Žanom Omniom.

Kako je došlo do onakvog haosa između tebe i Ivana Marinkovića? -pitao je Milan.
Nismo mi nikada bili istomišljenici, ja sam njemu zamerila njegovo roditeljstvo i ponašanje prema malom Željku, ja ništa nasilno ne radim, ja mislim da je lažni tata, naprave decu pa ne vode računa o tom detetu, ništa mu sveto nije, on je beskrupulozan, običan šibicar. Itekako ću komentarisati i Jelenu jer me je vređala, ne može da utiče na svog muža da promeni odnos prema detetu - odbrusila je Žana
Ona je mene oralno zadovoljila pre par godina, znam da ide po šatorima i pijana pada pod kola, nema ko je nije je*ao, daje svima onu stvar - rekao je Ivan.

Jovana Cvijanović obavila je iskren razgovor sa Aneli Ahmić.

Mama nemoj se samo sekirati sve će biti okej. Možda se žena oseća krivom, samo ona mi je u glavi. Ja ne mogu njemu dokazati ako već ne može da mu se dokaže, ja sve pričam kako jeste.
Iskuliraj se malo, najlakše je sve na tebe prebaciti i on je bio napolju, nisi samo za sve ti kriva - rekla je Jovana.

Kako je Žana Omnia završila sa svojim izlaganjem o svađi sa Ivanom Marinkovićem, voditelj Milan Milošević dao je reč Marinkoviću.

Ja sam užasno gadan na jeziku, ja imam i argumente za to - rekao je Ivan.
Rekla sam da na svaku koru od banane na koju se bude okliznuo, da će misliti da sam ja...Ovaj degenerik priča o sebi 10 godina na televiziji. Ja ti orah iz ruke ne bih uzela, takvima kao što si ti dam da mi operu auto i uzmem kusur da se ne osete bitnim - rekla je Žana.
Za to za koru od banane sam ti rekao da mi popu**te ku**c i ti i Bobanac - rekao je Marinković.

Jelena i Žana nastavile da se vređaju, upućuju jedna drugoj žestoke uvrede.

Ti si toliko sobom nezadovoljna, sva si se izoperisala, u nedostatku inteligencije vidiš samo fizički izgled, još si bila i lažna lezbejka, ja sam to deci prijatelj, glupa si kao noć, zaboravila si svoje obnažene fotografije koje se vide napolju, tako da onanija omnija videli smo tvoju prošlost - rekla je Jelena.
Tukla si muža u rijalitiju, gađala ga šoljom, odakle si ti došla, iz selendre neke i tu sad glumiš neku građanku - dodala je Žana.
Jel nešto loše doći iz sela u grad da studiraš ne razumem, šta imaš protiv seljaka -rekla je Jelena.

Rat Žane Omnie, Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković nije prestajao za crnim stolom.

Kako ti možeš da spavaš posle kr*s šema u rijalitiju, majko?! Sada si samo kr*s šema Marku Markoviću - rekla je Jelena.
Pozdrav za Makija, nijednom se nismo posvađali, nijednom niko nikoga nije uvredio. Tako da, ova gospođa bije svog muža - rekla je Žana.
Radmila, ako treba kako da proširiš vokabular kako bi me još vređala, slobodno mi se javi - rekla je Jelena.

Žana Omnia ušla je u sukob sa Slađanom Lazić.

Ja sam se šokirala sada zato što je Žana uvek pričala o moralu a sad se priča o njenom oralu, neće moći da me uvredi jer je oraluša jedna ozbiljna, mrtva pijana je dolazila na vašar i pala ispod stola, ja sam u šoku od Radmile kako se ponaša, htela je mrtva pijana da bude sa Matorom te večeri. Sedi dole, budi mirna -rekla je Slađa.
Tebi viri praziluk iz dupeta, ne znaš gde si više šuplja, nisi uopšte kompetentna da mene komentarišeš, nemaš dovoljno moždanih vijuga da se meni suprostaviš - dodala je Žana.

Voditelj Milan Milošević podigao je Anđelu Šparavalo, kako bi popričao sa njom o tome što je u razgovoru sa Bojanom Pavlović otkrila potresne detalje iz porodice, konkretno, da je njen ujak, mamin brat, pravio haos u porodici i da je sve maltretirao.

Radi se o zloostavljanju od malena, Anđela je iznela da je ujak maltretirao, napolju je ozbiljan haos - rekao je Milan.
Kad sam rekla to - čudila se Anđela.
Šta ti je radio ujak je l' te je pipkao?! Šta se dešavalo pa is ogorčena na ujaka - pitao je voditelj.
Ne, nije, ne mogu da pričam o tome. Vezano je za moju baku i deku...Mene nikada nije voleo zbog moje majke, ona je uspela u životu. To je mamin rođeni brat stariji. Nije voleo majku jer se sama izgradila kao ličnost, a on je uvek zavisio od bake i deke. Upoznao je moju ujnu koju nisam videla pet, šest godina i sestru. Oni su se upoznali na moru, nakon toga se rodila moja sestra Tara. Pokušavala sam da je tražim preko instagrama ili preko nekih ljudi. Nisam uspela da dođem do nje, našla sam ujnin instagram i odbila mi je zahtev na instagramu. Dolazila sam i ulazila nekoliko puta, nakon toga sam otišla kod moje bake, to je od moje mame mama. Moja ujna je htela da se odvoji od mog ujaka, nije je tukao, ali je prevario. Ja imam sestru koju ne znam da imam. Znam da se ta moja sestra zove Tara, a druga se zove Lara. Ja tu moju drugu sestru ne znam, nikada je nisam videla, da je meni neko pokazao...Tara je rekla da bi ona volela da ima tatu kao što ja imam i njemu je to uvek smetalo, jer Tara nikada u njemu nije videla oca kakvog treba da ima. Uvek je švrljao i išao svuda, pa je Tara spavala kod nas...On je video da sam joj ja dala da jede pesak, uterao mi je strah, a ja sam to rekla mom ocu i mom stricu. Moj stric je malo burniji i na to gleda malo drugačije. Moj otac je mirniji i nikad nije u fazonu da će nekoga da udari, a stric je takav da ako mu se dira na dete, da će da popeni - rekla je Anđela.

Nakon što je ispričala sve detalje agonije kroz koju je njena porodica prošla zbog ujaka, voditelj Milan Milošević upitao je Anđelu Šparavalo o priči da je maltretirao dečko u Sarajevu, koju je ona ispričala u "Eliti", a za šta njeni roditelji tvrde da nije istina.

Je l' si bila u Sarajevu - pitao je Milan.
Ne. Sve što su rekli moji roditelji, to je istina - rekla je Anđela.
Volela bih da postoji ovde poligraf, jer je ovo Anđela sada slagala - rekla je Bojana.
Ja mislim da ona sve istinu priča i da se njeni roditelji peru, lažu i mažu, jer ih je sramota da priznaju sopstvene neuspehe - rekao je Đedović.

Anđela Šparavalo otišla je kako bi se smirila i zapalila cigaretu, a u pušionici je porazgovarala sa Ivanom Marinkovićem.

Anđela, je l' se plašiš nečega?! Koji je razlog što sada plačeš?! Je l' ti je teško što se priča o svemu ili što kriješ?! - pitao je Ivan.
Ne želim da pričam Ivane - rekla je Anđela.
Tako onda ustaneš i kažeš, jer će tebi biti lakše i zaključaš tu temu...Koji je to dečko koji je tvoj otac spominjao, je l' ima veze s njim - rekao je Marinković.
Ne, nema...Ne mogu ovim ljudima da se objašnjavam. Hvala ti što me saslušaš - zaplakala je Anđela.

Milena Kačavenda iznela je svoj stav o Anđelinim lažima.

Mislim da njeni roditelji ne lažu, to nisu ljudi iz nekih ruralnih sredina da dozvole sebi da neke stvari fingiraju. Ona je sama sebi napravila panični napad, njen pogled nije normalan, govor tela mi govori da laže. Nejasne su mi neke stvari koje govori njena majka, ipak je ona punoletna, ako je otišla u Sarajevo oni bi to saznali sigurno, ona je ozbiljno za psihijatra, moguće da je njoj to urođeno, ali tolike laži nisu normalne. Mnogo puta je išla na konto žrtve nasilja, pa onda poriče pa menja priču sto puta -rekla je Kačavenda.
Ja bih pitao Anđelu da li je imala neku ozbiljnu traumu u detinjstvu, možda zato ima takav stav i takvo ponašanje - rekao je Lakić.
Oni kažu da ne mogu da idu gradom od sramote šta im je uradila - rekao je Milan.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću kako bi razotkrio detalje afere Jovane Cvijanović, aktuelne učesnice "Elite" i popularnog pevača Peđe Medenice.

Priča koju ti je Jovana ispričala, sve ono što smo pričali izazvalo je buru, međutim sada kada je potvrdila da ima njegove eksplicitne fotografije - rekao je voditelj.
Nisam to rekla - rekla je Jovana.
Jesi, meni si rekla kad sam ti rekao da će sve da negira, rekla si mi: "Ne može, objaviću ja fotke" i kada sam te pitao da li su gole, rekla si da...Kada je Nemanja ono sve ispričao, ona je negirala, sr**a i onda je došla kod mene, tamo kod kreveta, rekla mi je: "Trebala sam sve da priznam", ja kažem: "Što nisi?", ona kaže: "Pa ne znam" i pitam je da li je bila, ona kaže: "Pa jesam". Ona mi je rekla da je od 2019. godine bila sa njim. Rekla mi je da cela Loznica to zna, da su bili zajedno, kad god su ti nastupi, oni su bili zajedno, 24 sata su se dopisivali. Voleli su se i ona se negde razočarala jer je on nije obavestio da mu je žena trudna, nego je videla na stomak na instagramu. Prestali su da budu u vezi u tim trenucima kada je videla stomak, ali su ostali u korektnim odnosima - rekao je Đedović.

Jovana otkrila detalje svoje afere sa Peđom Medenicom.

Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav. Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je seksualni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos -rekla je Jovana.

Voditelj Milan Milošević porazgovarao je sa Vivien Kurtović o tome da je ispričala da su Sloba Josipović Nikola Lakić ne druže.

Danas si otvorila priču da su Lakić i Sloba u nekom odnosu i da su tebe odstranili - rekao je Milan.
Kada sam otišla u hotel u vece, oni su me izbacili. Iskreno, ne znam šta bih rekla - rekla je Vivien.
Je l' misliš da se Slobi sviđa Nikola, šta je tvoje mišljenje - pitao je Milan.

Ukućani Bele kuće pokušali su da otkriju da li je Boža Džons naklonjen istom polu.

Zašto Slađa Bošković trvdi da si gej i da treba da ustaneš to da kažeš? - pitao je Milan.
Ne znam šta da kažem, nisam i to je to. Neka nađe neke dokaze, to su sve neke gluposti. Ja sam tebi Milane slao neke prepiske koje su mi slali i stvarno nikad nisam bio sa muškarcima. Ne palim se ja na te fore - rekao je Boža.
Ti si pričao o Sirijcu da je uzimao od njega pare i onda si prevario Sirijca sa Ukijem. Kako ti znaš da sam ja prevarila muža, jel si bio sa nama u krevetu - rekla je Slađa Bošković

Učesnici "Elite" danas su birali tri osobe koje su najviše samožive među njima u Beloj kući, te je tako dao Maji Marinković reč kako bi prokomentarisala Mionu Jovanović, koja je zauzela treće mesto prema glasovima publike.

Verovatno u odnosu prema Ša, ja nisam htela da je navedem, nisam želela da misle ljudi da imam animozitet prema njoj. Jeste u nekim situacijama kada nema razumevanja prema njemu. Smatram da kada Ša uđe u crveno i dođe do rasprave, umesto da smiri, da ne bude namćor, ona počne da se smeje i to ga izrevoltira...Znaju oni da se svađaju oko sitnica, oni nemaju problem i razlog za svađu. Oni su mesec i par dana u odnosu, a dolazi do tih žučnih rasprava - rekla je Maja.
Meni je danas bilo čudno što me niko osim Milice nije naveo. Sa Darkom je bila igirca, ja sam nosila titulu samožive osobe. Iskreno da kažem i moji su mi više puta rekli da se ponašam kao da nemam brata, kao da sam odrasla kao jedinica. Trudim se da kako rastem, da to menjam. Smatram da sam to promenila malo i da se menjam prema bolje - rekla je Miona.
Meni uvek udaraju svi na godine. Muškarac kao ja, mogu da budu prezadovoljni kako je posvećen prema nekome. Ne mogu da kažem samoživa, okej je da sebe stavlja na prvo mesto - dodao je Ša.

Aneli se nalazi na drugom mestu kao najsamoživija osoba.

Sve ovo mi je očekivano iskreno i jesu najsamoživiji, nekako ne razmišljaju na svoje partnere - rekao je Ivan.
Mislila sam da ću biti na prvom mestu zato neka gledaoci još malo jače udare, mene ništa ne zanimate - rekla je Aneli.

Milan Milošević dao je reč Slađi Poršelini, kako bi prokomentarisala to što se prema glasovima publika na visokom prvom mestu našla Anđela Šparavalo kao najsamoživija osoba u Beloj kući.

Kako zbog čega?! Nema ko je nije naveo, naravno zbog roditelja. Prvo ti bude na klipu, ona isto uradi, bude porodica, opet isto, pršti se*s na sve strane. Ona je ovde pozdravljala batu i baku, pričala mi je da je sa bakom odrasla, tako da je apsolutno najsamoživija osoba koju sam upoznala i ništa joj nije sveto, moje saučešće porodici Šparavalo! - rekla je Slađa.
Očekivano, jer su me naveli zbog porodice jer sam izabrala šta sam izabrala. Pretpostavila sam da ću biti ja - rekla je Anđela.
Bojana, jako si me razočarala, ti koja smeš svima u oči da kažeš, nisi navela tri osobe. Znaš da ako je Veliki šef rekao, da to mora da se poštuje - rekao je Milan.

Nenad Aleksić Ša krenuo je da priča Mioni Jovanović nešto, a ona ga je sve vreme kulirala, te ga je čak i oduvala.

Ovde je, ovde je...Hajde ne čuješ me - rekao je Ša.
Ne registrujem te, vidiš kako znaš - rekla je Miona.
Okej, ja ne znam čemu to ku**enje, hoćeš da se posvađamo - rekao je Ša.

Lepi Mića posavetovao je Aneli Ahmić kako da se postavi prema Janjušu.

Rekao je da mu se gadim, da ne može da me gleda. Bio je napolju, načitao se, nagledao, video je da me hejtuju svi, da me mrze. Meni nije stalo do toga da li me neko hejtuje i da li imam fanove, samo da budem sa njim. Ovde ću od sad spavati, držaću se svoje odluke, neću ga više gledati i to je to -rekla je Aneli.
Ma on je samo ljubomoran kao pas zbog tebe, to nije zato što te mrzi nekoga zato što je previše zaljubljen u tebe. Ništa nećeš da me slušaš, džaba ja sve pokušavam da te smirim kad ti ne reaguješ. Ti si u svojoj prošlosti radila neke stvari i morala si da znaš da će to ovde da se potegne, trebala si sve to da priznaš i da kažeš da to sam ja. Nikog ubila nisi, ništa nikome dužna nisi i to je najbitnije -rekao je Mića.

Anđelo Ranković odlučio je da se presvuče pre nego što ode da spava, te je tom prilikom u garderoberu zaratio sa Bojanom Pavlović.

Pogledaj se na šta ličiš, kako si ti Apolon?! Pogledaj se u ogledalo, a pogledaj ovog lažova koji ide po kući i priča: "Ovo je moj dečko". Lažna sreća, a htela je sa mnom da se ka*a - rekla je Bojana.
Devojka ti je broj jedan samoživa idi pričaj s njom - rekao je Anđelo.
Činjenica je da ideš u kapuljaču, da imaš ružne uši, da čupaš te ženske obrve. Devojka (Teodora) te je napustila zbog karijere i drago mi je što se odlučila za karijeru - rekla je Bojana.

Nakon što su završili svađu sa Bojanom Pavlović, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović pohitali su brže bolje da se spreme za spavanje.

Kako će se njihov odnos odvijati na dalje ostaje nam samo da ispratimo, a kako je sve to izgledalo pogledajte detaljnije OVDE!

Autor: S.Z.