AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević upitao je Aneli Ahmić ono što je mnoge zanimalo, a zapravo je reč o empatiji prema tragediji koju je zadesila Janjuševu porodicu.

Aneli, je l' moguće da nemaš trunku razumevanja za tragediju koja se dogodila - pitao je Milan.
Imam. Ne interesuje me više ovo, istina je Alen, istina je sve! - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kako je nije sramota da dođe do mene i da mi kaže: "Volim te" - rekao je Janjuš.
Da sam je poljubio u obraz u vešeraju i to, to se desilo. Ali, mi nismo bili prisni, nije bilo pogleda - rekao je Munjez.
Ako ona kaže Janjušu, kome treba da se pravda: "Munja poljubi i Milenu", evo pitanje za tebe, da li bi ti za Milenu rekao da te neko pita: "Ima šest meseci do kraja" - rekao je Ivan.
Ma imam pravo šta da kažem šta ja hoću... Janjuš jeste rekao kako je bilo od reči do reči u vešeraju. Ne osećam se krivim, neće se ponavljati sigurno, s moje strane mi ne pada na pamet. Šta god da se desi, priča se da sam muvao - rekao je Munjez.
Ja sam doživljavao to i na svojoj koži i kad nisam bio kriv, ali prosto i jednostavno. Ako se bilo koja namera, mala ili velika, ne možemo da budemo u normalnim odnosima. Ti meni nisi problem nikakav, od mojih problema koje imam u glavi, nije ni ona - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pristup devojkama imam takav od samog početka. Ti nemaš porodične kodeske za početak, ti imaš 45 godina, ja 30 godina. Ja sam zapamtio od tvojih deset godina kako se samo dereš... - rekao je Munjez.
Da li mu je davala povoda, dala mu je pristup. Na njoj je da ako joj neko priđe, da ga automatski skloni - rekao je Mensur.
Ne može ona to da kaže jer joj nije toliko stalo...U najgorim situacijama, ja čujem se sa njenom ćerkom iako sam ja gledao te klipove, ništa mi jasno nije bilo. Tako da, nema potrebe da se ljuti bilo ko. Isto bi bilo kao da sam ja došao kući posle sr**a i kažem: "Šta je bilo?". Ja sam sve gledao. Imaju oni pravo da u teroiji podje**vaju, sigurno ne bi niko rekao da verglam da je znao 100 odsto. Normalna osoba, normalnog razmišljanja, ako ti ne stigne pismo da si diskvalifikovan, kao što mi je stizalo dva puta i ako se ne vratim posle dva ili tri dana... Da je Bog dao da mi stave drugo srce, da mi je taj problem bio, znači problem je postojao! Druga stvar, ako sam ja na svu tu muku, ti dokaži da si ti neko ko nekoga voli, pa čekaj i pet i šest meseci, pa ti onda reci da si ispunila sama sebi ono što si osećala. Ti mene odjavljuješ usred emisije kao ne instresujem te više - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.