AKTUELNO

Muk u studiju!

Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša, aktuelnog učesnika "Elite", bio je gost voditeljke Ane Radulović u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, te se tom prilikom prisetio perioda kada je njegov sin bio u zvaničnom braku sa Ivanom Aleksić, kao i njegove prevare iste te Ivane sa bivšom zadrugarkom Tarom Simov.

Kako je istakao, njihov odnos sa Ivanom bio je itekako korektan, te tako kada su jednom prilikom na njegovom rođendanu sedeli na ručku, kako kaže, tada se već nazirao razvod Aleksića i Ivane, iako tada još uvek zvanično reper nije prevario suprugu sa gorepomenutom bivšom zadrugarkom.

Foto: RED TV Printscreen

- Javnost je stekla utisak da su imali idealan brak i baš je bio šok kada su ušli u ljubavni odnos. Kako ste vi gledali na to - pitala je Ana.

Odnos između Ivane i nas je korektan baš, danas se ni ne čujemo. Imali smo tada kontakt, jednom je bio moj rođendan, izašli smo, nisam imao šta da kažem. Više smo pričali o nama, jer se već naziralo da će da se razvedu i da to ne može da opstane. Nismo ulazili u tu priču, desilo se i ne znam šta tu čovek može da kaže. Nikada on ne kaže: "Uradio sam lepu stvar", ali je uradio i povratka nema. To što nemamo kontakt, to je sa svima, nemaju ni decu ni ništa...Nema ružnih reči i ako je nešto rekla, provukla je, umereno - rekao je Aleksić.

Foto: RED TV Printscreen

- Ali se zato stekao utisak da je on njoj dosta zamerio - rekla je Ana.

Ja znam šta se sve izdešavalo, on je to tek tako olako ušao u taj razvod...Ne ulazim u te priče, to je njegova i njena odluka. Ružno bi bilo da ja, taj deo koji je vezan za njih...Imali su miran brak, bilo je tih svađica...Ja nisam bio toliko kod njih u stanu, ali je bilo sve u redu - rekao je reperov otac.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

- Je l' ste imali komunikaciju sa Nenadom kada je bio u vezi sa Tarom - pitala je Ana.

Ja sam bio protiv toga, nisam podržao nijedne sekudne. Nije mi padalo na pamet da dođem i da se upoznam i imam kontakt sa njom. NIje mi padalo na pamet. Ništa normalno nisam video u njihovoj vezi, ona ga je stvarno iritirala. I kada je pukao i hteo da se odvoji, ona se vraćala i prilazila. Uopšte nisam bio za to i kada je bio sa njom, Nenad i ja nismo imali neku komunikaciju...Ne da Nenad ne voli Taru, nego mu nije ni u malom mozgu. Kao Uroš koji mu namerno pominje Vanju i Ivanu. Ne gledam ove druge, mislim da nema nikoga tamo koga baš namerno iritira - rekao je Aleksić.

Foto: RED TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs