AKTUELNO

Marko Janjušević Janjuš vratio se u petak u "Elitu", koju je prethodno napustio nakon saznanja da mu se ubio rođeni brat Mihailo (27).

Učesnici "Elite" ostali su u šoku kada su čuli zbog čega je odsustvovao iz rijalitija, a još teže im je palo kada im je Janjuš otkrio detalje porodične tragedije.

Kada se on rodio, najviše sam ga voleo dok mi se ćerka Kruna nije rodila, on mi je bio sve... A ko si ti, imaš svoj život... Ja sam ovde pet godina, čoveče. Sa ćerkom sam proveo sedam meseci sveukupno, čoveče Božiji, zadnjih pet godina - prepričavao je danas Matoroj i Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen, INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Najviše je bio za majku vezan, majka mu je bila sve. Možeš zamisliti to?! Samo majka, na prvom mestu. Kada je to uradio, stavio je sliku od majke na pozadinu telefona, stavi srce ispod oka, kao kap suze... I pošalje joj tri srca. Samo njen broj telefona u telefonu. Zamisli sad kako je majci. Svaki dan su se čuli, svaki dan se dopisivali - pričao je Janjuš, a potom se prisetio noći kada su ga dvojica pripadnika obezbeđenja izveli iz "Elite" i sproveli do prostorija produkcije, gde su mu članovi porodice saopštili šta se desilo.
Rekli su mi kada sam izašao, tetka mi je rekla. Tetka je došla tu... Kada sam je video, znao sam. Nisam znao da je to, ali sam znao da je neko s*anje. Dok su me izvodili znao sam... - pričao je on, dok ga je Miljana pitala da li su mu dali nešto za smirenje.

Foto: Instagram.com

Nešto su mi gurali, pravo da ti kažem, ne mogu da se setim te noći. To mi je... Iskreno da ti kažem, to mi je gora noć nego, Bože sačuvaj, kada sam mu kupovao šta će da obuče. Ta mi je noć... Ne znam, ne dao Bog nikome. Te muke... Čovek može da preživi najgore.

Autor: pink.rs