AKTUELNO

Asmin Durdžić, bivši suprug učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se za Pink.rs posle dužeg vremena, kako bi demantovao noćašnje izjave njene rođene sestre Site Ahmić, koja se telefonskim putem uživo uključila u program TV Pink.

Sita je noćas, u emisiji "Elita - Specijal", između ostalog govorila o Anelinoj i Asminovoj ćerki Nori, te istakla da Durdžić ne pita za ćerku, niti šalje novac za njeno izdržavanje. Na pitanje da li je poslao novac ili poklon za Novu godinu, Sita je dala odričan odgovor, a Asmin tvrdi drugačije.

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

U razgovoru za Pink.rs, Durdžić navodi kad je i koliko novca odneo ćerki, a iskoristio je priliku da se osvrne i na to što se Marko Janjušević Janjuš putem video-poziva čuo s njegovom ćerkicom, dok je zbog porodične tragedije bio van rijalitija.

Dobile su paket za Noru za Novu godinu i to su isponižavale javno, lično sam odneo maloj 500 evra u oktobru i to je rekla:"Samo 500 evra?!", a u avgustu sam dao 5.000 evra za malu, a to je Aneli potrošila za spremanje za "Elitu". Ja dajem pare, one troše na sebe, a maloj ništa ne daju? I onda isto to dete koriste za medije, podmeću drugom muškarcu na video-poziv, pa kaže kako mala dobija novac po autobusu... Šta, Nora treba da prosi?! Malo dete izlažu za bruku i sramotu!

Porodica Ahmić tvrdi da Asmina dete ne interesuje, međutim on to poriče.

Duša me boli zbog toga, naravno da volim svoje dete i da mi nedostaje, ali nemam kontakt zbog Site i njihove majke. Pakovale su mi zatvor, oklevetale porodicu, ženu koju volim i onda hoće pare od mene? Molio sam ih da stanu sa pljuvačinom zarad mira i male i nisu htele. Zato sam sve presekao! Sramota me je s kim imam dete i sramota me je porodice Ahmić.

Foto: pink.rs, privatna arhiva

Na pitanje kako komentariše suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić u "Eliti" prvog dana 2024. godine, Asmin kaže:

Što se Stanije tiče, nisu dostojni ime da joj izgovore. Stanija je uspešna žena koja ima sve u životu i nisu joj potrebne moje pare ili da mi brani kome da ih šaljem. Ja sam taj koji ne želi bilo kakav kontakt s Ahmićkama, dosta su me manipulisale preko deteta i za mene više ne postoje! A za Noru sve rešavam preko advokata - zaključio je on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.