AKTUELNO

Željko Ražnatović Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu "Interkontinental" u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

Pevačica Svetlana Ceca Raznatović, njen sin Veljko, ćerka Anastasija i snajka Bogdana došli su jutros nešto posle 10 časova na pomen suprugu i ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Porodica se pozdravila sa svim okupljenim gardistima, položila cveće kao i posluženje. Poljubili su spomenik, upalili sveće, a pomen je držao vladika remezijanski Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović, uz sasluženje sveštenika iz Hrama Svetog Save.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Đenka

Sa njima je stigla i Cecina sestra Lidija, koja je u vreme Arkanovog ubistva bila sa Cecom u prestoničkom hotelu.

Foto: Pink.rs

Mi se uvek iskreno ovde molimo i znamo da je sve manje i manje takvih dobrih ljudi na zemlji, pa Bog je taj koji je milostiv i koji sudi svima, u njemu i nama i potrudimo se i molimo da nas Bog primi u carstvo nebesko - rekao je vladika Stefan tokom pomena.

Nakon molitve, Ražnatovići su poslužili okupljenje, a Anastasija i Ceca su se odvojile kako bi porazgovarale, te su sele na klupu koja gleda na Arkanov grob.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs