AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Naredni sagovornik voidtelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Anđelo Ranković, koji je progovorio o odnosu sa Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, došlo je do malih svađa sa Anitom, koje su se rešile, ali šta se zapravo desilo? - upitao je Darko.
Bio sam jako umoran, a glava me je bolela, a ona se naljutila bez razloga. Ona se naljutila jer sam sa Terzom pričao o fudbalu. Drugi su to jedva dočekali. Rekao sam joj da ne radi neke stvari bez razloga, jer će drugi to jedva dočekati - kazao je Anđelo.
Zbog čega neki govore da se među vama ne vidi hemija? - upitao je Darko.
Ne znam. Neki misle da će time prikupiti glasove naroda jer će mešu prvima reći da nešto neće uspeti. Čekajte, je l' uspe svaka sveza ili brak?! Zameraju mi jer sam u mirnom odnosu, a ne zapitaju se da imam toliko godina da mi je možda potrebno da budem u stabilnom odnosu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Maja jedna od tih koji namerno govore da ne vidi emociju među vama? - upitao je Darko.
Ona je sujetna - istakao je Anđelo.
Da li maja pokušava da te ponizi kad kaže da bi bio njen, samo da je ona tako želela? - upitao je Darko.
Ja mogu da probudim u devojci sve što treba, onda kada ja želim. Ona potenciranjem da ja nemam energiju govori mnogo. Suzdržavam se da celog sebe pustim na videlo, a to bi pokazalo moju energiju - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što Maja tvrdi da si ti Anitu priznao zbog pritiska Anitine mame, Miće i čajne kobasice? - upitao je Darko.
Traže samo razlog da nas napadaju - kazao je Anđelo.
Ušao si u klinč sa Majčicom - rekao je Darko.
Rekao sam mu da nema stav, dopušta da ga svi gaze. Ne mogu da razumem ljude koji imaju takav vidi ponašanja u tim godinama - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljinje pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.