AKTUELNO

Šok!

Folk pevač Darko Lazić sinoć je zajedno sa svojom kumom, takođe pevačicom Andreanom Čekić, na dočeku Srpske Nove godine na Kopaoniku napravio pravi spektakl, o čemu govore i video snimci posetilaca koji su do ranih jutarnjih časova uživali u numerama i nastupu.

Tom prilikom, Darko se sa Kopaonika uključio uživo u emisiju "Premijera Vikend - Specijal", te je sa voditeljkama Tijanom Pricom i Bojanom Lazić na samom početku razgovora progovorio o spektaklu koji su on i Andreana napravili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je jako lepo, bilo je super. Kuma i ja kada pevamo, to mora da gori... - rekao je Darko.

- Da li često nastupate zajedno ili ipak ne - pitala je voditeljka.

- Ne baš toliko često, ali kada su malo veće proslave i organizacije, da. To ti je tandem iz snova, kako bih ja rekao...Prethodnu godinu?! Za mene je bila jako lepa, mnogo stvari se dešavalo, počevši od svadbe. 2024. godinu sam započeo jako lepo, samo neka tako ostane - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Si video neke od kolega na Kopaoniku - pitala je voditeljka.

- Tu sam upravo sa jednom koleginicom, tu smo porodično na ručku, evo da je pokažem - rekao je Darko, a onda je okrenuo telefon i pokazao da je sa svojom bivšom suprugom, Anom Sević, na porodičnom ručku:

Foto: TV Pink Printscreen

- Samo neka ovako ostane, Bogu hvala. Mi smo sada na porodičnom ručku . Nisam bila na nastupu, Danijel i ja smo sami sa decom, nije imao ko da ih čuva, ali bih sigurno bili da je imao ko da čuva decu - rekla je Ana Sević.

Autor: N. Ž.