AKTUELNO

Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče kada joj je pukla cista na jajniku.

Ona sada miruje, a na svom Instagramu podelila je prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice. Teodora se uslikala sa maskom preko lica, i slušalicama na ušima, a potom je otkrila da se podvrgla hiperbaričnoj terapiji. Inače, nakon operacije i izlaska iz bolnice, Teodora je pokazala kako mama brine o njoj. Gordana se naljutila na pevačicu jer nije pila lekove na vreme.

- Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Laže bre, samo kupuje tablete, a ne pije - ljutila se mama Džehva dok se Teodora smejala u pozadini.

- Klasična keva - dodala je pevačica.

Džehverovićeva je progovorila o svom zdravstvenom stanju.

Foto: Instagram.com

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je, a onda dodala da se sada oseća bolje:

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je pevačica.

Njena majka, Gordana Džehverović je govorila o ćerkinom stanju.

- Teodora je izašla iz bolnice, sa nama je, lakše je da vodimo mi brigu o njoj. Dobro je hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Na Badnje veče se sve dogodilo, u 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali šta nas je snašlo, ali sada je sve dobro i ona se oporavlja - rekla je Goca.

Autor: Pink.rs