AKTUELNO

Goran je nedavno nakon 14 godina zajedničkog života sa Nikolinom, odlučio da stane na ludi kamen.

Goran Vukošić se na vrhuncu karijere povukao sa javne scene. On je ostao upamćen po duetu sa koleginicom Minom Kostić, a pesma „Isti igrači” se i danas sluša.

– Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili. Nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere, samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit. Eto, desile su mi se dve – počeo je Goran Vukošić, pa nastavio:

- Tu sam! Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i priuštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme. Imam i sad nešto u planu, ali ne žurim.

Goran drži i kafić u centru Beograda.

– Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač – otkrio je on svojevremeno za Grandonline.

Inače, Goran je nedavno nakon 14 godina zajedničkog života sa Nikolinom, odlučio da stane na ludi kamen.

– Tačno je, upravo smo venčani. Živimo zajedno 14 godina, trebalo je to ranije da se dogodi, ali nikad nije kasno – izjavio je nedavno.

Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo kumovi i sin kome je bilo posebno drago što prisustvuje venčanju svojih roditelja, a novopečeni bračni par odlučio je da umesto velikog veselja, ovaj čin obeleže u krugu najbližih.

Autor: Pink.rs