AKTUELNO

Tokom prošle noći u rijaliti "Elita", nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, vratio se Marko Janjušević Janjuš. On je nakon razgovora sa pripadnicima sedme sile stigao u Belu kući.

Janjuš je svojim cimerima otkrio što ga nije bilo u Eliti, te im je ispričao za porodičnu tragediju. Naime , kao što je javnosti poznato, Janjuš je izgubio mlađeg brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo.

On je svojim cimerima otkrio zašto je napustio Elitu:

Nije me bilo ovaj period, verujem da ne znate, ali eto reći ću vam. Jedan težak perido za mene i za moju porodocu, izgubio sam mlađeg brata, rođenog, 27 godina, ne znam šta bih vam rekao, osim pričaćemo, nemojte me puno ni zapitkivati, tu sam, pa ćemo videti kako i šta dalje. Tu sam da nastavim sa vama. Ne znate šta su problemi dok vam se ne desi ovako nešto, nažalost mi se nerviramo oko gluposti. Ni ja ni porodica ga ne možemo vratiti, ali mora da se živi - rekao je Janjuš.

On je nakon toga napustio Belu kuću i stao kod paba, gde su mu cimeri iz Elite prilazili i izjaviljivali mu saučešće, a uz njega su sve vreme bili Mensur Ajdarpašić, Milena Kačavenda, Marko Đedović i Jovana Tomić Matora. Janjuš je tom prilikom takičarima otkrio šta se desilo sa njegovim bratom:

Probudio sam taj dan, budim se i boli me vrat, kao nikad do sada me nije zaboleo. Nešto sam i slabo spavao, pa me je bol probudio. Moj brat je izvršio samoubistvo, obesio se...U ta dva dana se sve dešavalo, predosetio sam. Kada se sve to izdešavalo, ja sam ta dva dana bio baš nervozan - rekao je Janjuš pa dodao:
Kad su mi to rekli, to je nešto najgore što može da ti se desi u životu. Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk i da kupiš da obučeš brata da ga sahraniš...Razumeš?! Sahranjuješ brata, 27 godina, to je ono - rekao je Janjuš.
To je strašno - dodao je Pablo.
Lep kao slika. U studiju mi je baš bilo teško, jedva sam progovorio rečenicu, nikada nisam pričao o tome, eto, prvi put noćas. Moram da nastavim da živim, s bolom, s bolom, s tugom, s tugom...Ena je bila isto tu, ta dva tri dana, tu smo pozavršavali. Užas, šta da ti ja pričam. To mogu da razumeju ljudi koji su daleko bilo to doživeli i znaju kako je to i šta je...Pravo da ti kažem, zaspim noću negde oko dva, tri, probudim se oko šest ujutru i nema šanse da mogu da spavam. I onda uzmem telefon, drndam do deset dok se nešto ne počne dešavati i tako svaki dan. Kad te pita neko: "Šta bi voleo da ti se desi?", a to je da te niko ne pozove na kapiju, da te ne pozovu i da ti ne kažu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.