AKTUELNO

Šok!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Jovanu Cvijanović kako bi sa njom porazgovarao o njenom odnosu sa poznatim pevačem, Peđom Medenicom.

Da li si i koliko dugo i u kakvoj vrsti odnosa bila sa Peđom Medenicom - pitao je Darko.
Poznajemo se šest godina i jako smo dobri prijatelji. Upoznali smo se 2019. godina, kada je pevao kod mog strica u klubu. Često se čujemo i vidimo se kada smo u mogućnosti, pozove me na njegov nastup ili popijemo piće - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste bili intimni ili nešto više od prijateljstva - pitao je Darko.
Ne, nisam se ja njemu poveravala - rekla je Jovana.
Rekla mi je da je bila sa njim dok je bio sa svojom ženom. On je njoj obećavao nešto da joj završi neku pesmu, kada je on saznao da je njemu žena trudna, da joj je rekao da mora da se odvoje i da su imali se**ualni odnos - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Nemanja rekao iz besa, on ima itekako emocije prema meni. I ja stojim iaz svojih reči
Je l' ti nije bilo glupo da poznaješ njegovu ženu, a kako kaže Nemanja da si mu se poverila, bila si intimna sa njim - pitao je Darko.
Ja je jesam upoznala, nisam pila kafu sa njom. Nisam sa njim imala nešto više od prijateljstva. Super sam sa Darkom Lazićem, njega sam upoznala tako što je njegova bivša supruga Ana najbolja drugarica sa mojim komšinicama - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' tebi posvetio neke pesme - pitao je Darko.
Ne bih o tome...Ima jedna pesma, mislim da se zove: "Mala" - rekla je Jovana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.