AKTUELNO

Uspeh o kojem svi pričaju!

Iako je u skladnom i srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim je dobila sina Aleksandra, o bivšim momcima Aleksandre Prijović se i danas i te kako priča.

Nakon što je Amar Gile progovorio o odnosu sa lepom pevačicom, na istu temu je govorio i Ljuba Perućica koji se sa Aleksandrom zabavljao dve godine. Pričalo se da ju je upravo on upoznao sa sadašnjim suprugom, dok se pevač na priče o prošlosti ne obazire.

Foto: Jelena Simonović, E-Stock/Miloš Rafailović

I on je danas u braku, nedavno je dobio i prvo dete, a pevač ne krije da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima.

Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje - rekao je Perućica.

On je prokomentarisao odnos sa Aleksandrom Prijović, te se osvrnuo na njene ambicije koje je imala u tom periodu, i rekao da je mogao da nasluti ovakav njen uspeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide tako!

Autor: Pink.rs