AKTUELNO

Poznato je da su fudbaleri oduvek slabi na pevačice, a najnoviji primer za to je javno muvanje Goge Sekulić na Instagramu od strane nekadašnjeg fudbalera Partizana Milana Lole Smiljanića.

Iako je u braku sa suprugom Tamarom Čupković, izgleda da to poznatog plejboja, čije su ljubavne afere s poznatim i atraktivnim damama godinama unazad ispunjavale stranice domaćih tabloida, ne sprečava da udeljuje komplimente drugim damama.

- Sreća prelepa - napisao joj je Smiljanić uz emotikone srca na Instagramu, na šta mu je ona uzvratila srcima.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Podsetimo, Milan je nedavno dobio sina sa suprugom Tamarom. Kad se upoznala sa Lolom ona je studirala Pravni fakultet, a njeno izdanje za njihovo crkveno venčanje 2019. godine podelilo je javnost. Zbog dubokog dekoltea tada je postala tema broj jedan u Srbiji jer je dubokim izrezom pokazala i gola leđa.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Jedni su isticali da ovakva haljina nije bila primerena crkvenom venčanju, posebno što Tamara nije ponela maramu. Bilo je i onih koji su komentarisali da nije ni prva ni poslednja koja tako izgleda na venčanju u crkvi, te da je zablistala pred zvanicama.S druge strane, Sekulićeva je trenutno slobodna kao ptica na grani. Posle razvoda od supruga Uroša Domanovića ona se posvetila detetu, ali i karijeri jer uskoro planira da objavi novi album.

Autor: Pink.rs