AKTUELNO

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Teodora Delić, podigla je veliku prašinu kod gledalaca, najpre zbog afere sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem, a kasnije i zbog ljubavnog odnosa sa Nenad Macanovićem Bebicom.

Kako važi za jednu od najzgodnijih takmičarki, javnost je ostala zabezeknuta nakon što je u javnosti isplivala fotografija njenih "ranih radova".

Naime, Delićeva je pre nekoliko godina učestovala u jednom rijalitiju, gde je ušla pre nego što je svog fizički izgled modifikovala brojnim estetskim korekcijama i plastičnim operacijama, a sudeći po fotografiji koja je ugledala svetlost dana, evidentno je da je starleta promenila lični opis.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se može primetiti, Teodora je operisala nos, usne, bradu i jagodice, a putem raznih tehnika korigovala je čak i oči, međutim, i drugačija, drastičnija šminka uspela je da izmeni izgled aktuelne starlete.

"Nije morala baš ovoliko da ulaže u sebe da bi smuvala nekog Bebicu", "Ko je ova spodoba", "Ne zna se kad je bila lepša, šta je ovo", "Zlo joj se ocrtava na licu", "Ni sad ni pre nikakva", "Najružnija osoba koja je ikad ušla u rijaliti", samo su neki od komentara ispod fotografije koja kruži društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs